Nederland

Terschelling Beach & Fun

Natuur & Actief

Voor een onvergetelijke zomer ben je in Terschelling op de juiste plek! Het waddeneiland heeft alles in huis om jou een om-nooit-te-vergeten vakantie te bezorgen: zon, strand, duinen, bossen en zelfs zeehonden! Tijdens deze week is er ruimte voor actie, gezelligheid en het maken van nieuwe vrienden. Natuurlijk gaan we zwemmen in de zee en chillen op het strand, maar we kunnen ook op de fiets het eiland verkennen of zeehonden spotten. Het strand leent zich uitermate goed voor een potje beachvolleybal, vliegeren of een bootcamp.

 

Photos

BESCHRIJVING

Strandvakantie

De vakantie begint eigenlijk al op de boot vanaf Harlingen. Met de wind in je haren, de zon op je gezicht en de uitgestrekte Waddenzee om je heen begint het vakantiegevoel te kriebelen. Al snel maak je kennis met je groepsgenoten die er evenveel zin in hebben als jij! Aangekomen op het eiland voel je het: dit is het begin van een perfecte strandvakantie. Wij houden van een actieve vakantie, en gaan er dan ook vaak op uit. Met de fiets crossen we over het eiland om de mooiste plekjes te verkennen en af en toe ons handdoekje uit te rollen op het strand.

Knapperend kampvuur

Op loopafstand van het plaatsje West-Terschelling ligt de camping waar we met elkaar acht dagen gaan genieten. Het gezellige plaatsje – dat in de volksmond West wordt genoemd-  barst van de leuke winkeltjes om te shoppen en terrasjes om een ijsje te eten. Nadat we er overdag lekker op uit zijn geweest, genieten we ’s avonds van een heerlijke barbecue en vertellen we elkaar spannende verhalen rondom een knapperend kampvuur. Grote kans dat die acht dagen niet genoeg zijn om alles mee te maken wat er op Terschelling te beleven is.

REISDETAILS

Boot – kamperen

Bij de prijs inbegrepen

  • overnachting in 8-pers. tenten
  • bootovertocht v.v.
  • eten en drinken, samen koken
  • reisleiding

Niet inbegrepen

  • vervoer naar/van Harlingen
  • excursies en entreegelden
  • boekingskosten €23,-

REISKAART

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?
Leuk dat je met ons mee op reis gaat! Ongeveer 6 weken voor aanvang van de reis ontvang je een reisinformatieboekje. Hierin staat een beknopte routebeschrijving, de adresgegevens van de camping en een inpaklijst. Vlak voor vertrek ontvang je van ons een deelnemerslijst en een brief waarin de reisleider zich voorstelt en je informeert over het verzamelpunt.

Highlights
Wat kun jij tijdens deze reis van je bucketlist afstrepen? Check het op één van onderstaande websites:

Maaltijden
Samen eten vinden wij een belangrijk onderdeel van onze groepsreizen. We zullen met elkaar maaltijden bereiden. Deze zijn inclusief de reissom.

Excursies
De excursies zijn bij deze reis niet inbegrepen. Natuurlijk heb je er zelf de hand in met welke excursie je meedoet en welke niet. Houd er rekening mee dat je hier ongeveer €50,- aan kwijt bent.

Bagage
Een aantal weken voor vertrek ontvang je van ons meer informatie over de toegestane hoeveelheid bagage.

Reisdocumenten
Voor reizen binnen Europa heb je een geldig paspoort of nationale identiteitskaart nodig.

Medicijnen?
Als je medicijnen gebruikt adviseren wij je om bij de huisarts, apotheek of GGD een medisch paspoort te halen. Hierop kan de arts gegevens vermelden over de ziekte en de benodigde medicijnen. Dit paspoort is handig als je in het buitenland nieuwe medicijnen nodig zou hebben, maar is ook van belang aan de grens. Omdat sommige geneesmiddelen onder de narcoticawet vallen en dus kunnen worden beschouwd als drugs bewijst het medisch paspoort, dat je de medicijnen meeneemt op doktersvoorschrift en voor eigen gebruik. Meer informatie vind je op Rijksoverheid en douane.

Gezondheidszorg en verzekeringen
Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Als je nog geen reisverzekering hebt geboekt en dit alsnog zou willen doen, dan kun je hiervoor bij Amarant Reizen terecht. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Helaas is een annuleringsverzekering na 5 dagen na boeking niet meer mogelijk. Als je vaker op reis gaat kun je bij Amarant Reizen ook een doorlopende reisverzekering afsluiten.

REISLEIDING

De reisleiding stelt zich aan je voor..

Mijn naam is Angelina. Ik volg mijn studie Persoonlijk begeleider Specifieke doelgroepen in het mooie Leiden. Naast mijn studie ben ik werkzaam als woonkamermedewerkster in een verzorgingshuis.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om buiten te zijn. Het liefst ga ik dan paardrijden, longboarden, skeeleren of op zee surfen en kitesurfen. Zoals je leest, hou ik ervan om actief bezig te zijn.

‘s Zomers ben ik op de camping te vinden, dit jaar in Terschelling. Om een fantastische vakantie te beleven waarin we actief bezig gaan zijn op en rond het strand van Terschelling, nieuwe vrienden gaan maken en mooie gesprekken gaan hebben rondom het kampvuur.

We zijn nog op zoek naar een tweede reisleider om samen met Angelina deze superleuke vakantie te leiden. Zodra we hem hebben gevonden, stelt hij zich hier ook aan je voor.