Nederland

Valkenburg Kerstreis Deluxe

Natuur & Cultuur

Met Kerst vieren we dat Jezus Christus naar de aarde is gekomen. Hoe mooi is het om dit te doen met christenen vanuit alle windhoeken? We gaan er samen een lang weekend tussenuit waarbij we verblijven in een accommodatie in de mooie natuur van Limburg. Verblijven in Limburg voelt als vakantie vieren in het buitenland. Dit komt niet alleen door het fijne taaltje met haar zachte ggg, ook het landschap dat glooiender is dat in de rest van Nederland geeft die fijne vakantiesfeer.

BESCHRIJVING

Pittoreske dorpjes

Tijdens de sfeervolle kerstdagen is het heerlijk om er een paar dagen tussenuit te gaan. Onze zuidelijkste provincie leent zich daar perfect voor. Een stad als Maastricht in de buurt met haar rijke historie, fijne boetiekjes en gezellige terrasjes zorgt voor een dag lang vermaak. Of kies je voor een wat kleiner stadje en breng je een bezoek aan Valkenburg, met haar steenkolenmijn, kasteelruïne en grot? Deze pittoreske dorpjes en stadjes liggen allen in een decor van een prachtige natuur.

Hellingbossen en graslanden

Als interkerkelijke reisorganisatie komen onze boekers uit allerlei verschillende kerkstromingen. Tijdens de geloofsgesprekken die zich op onze reizen voordoen, ervaren veel deelnemers dit als verrijkend. We verblijven in een accommodatie dichtbij het snel stromende riviertje de Geul, dat door het Geuldal stroomt. Onder het genot van een heerlijke Limburgse vlaai, kijken we uit over een schitterend landschap. In de omgeving vind je hellingbossen en graslanden langs de oever. Het lokt je uit tot het maken van heerlijke wandelingen. Het avondeten wordt verzorgt door een kookliefhebber.

REISDETAILS

Deluxe – accommodatie

Bij de prijs inbegrepen:

  • overnachting in een accommodatie
  • maaltijden
  • reisleiding

Niet inbegrepen:

  • vervoer naar en van accommodatie
  • excursies en entreegelden
  • boekingskosten €23,-