Nederland

Zeildag Loosdrecht

Activiteit

Hou jij van zeilen, of  wil je weten of het iets voor je is? Geef je dan op voor deze zeildag op de Loosdrechtse Plassen! Ervaren zeilers nemen je mee het water op en leren je nieuwe tips en tricks. Gewoon genieten van de wind en het water mag natuurlijk ook. Een mooie dag om nieuwe mensen te leren kennen, de Amarantsfeer te proeven en een actieve zaterdag te beleven!

Photos

BESCHRIJVING

MERENGEBIED LOOSDRECHT

De verschillende plassen van het merengebied Loosdrecht zijn van elkaar gescheiden door dijken en eilandjes. Bij een van deze eilandjes meren we aan om, uit de wind en in de zon, te genieten van een heerlijke lunch, waarbij jijzelf voor de ingrediënten zorgt. Met je handen om een warme kop koffie, voer je een goed gesprek over de wind in de zeilen of de diepere zaken van het leven.

ERVAREN SCHIPPERS

Ook dit jaar weer kunnen we een heerlijk dagje zeilen op de Loosdrechtse Plassen. Onder begeleiding van ervaren schippers kun je deze genieten van het water en misschien jezelf wat beginselen van de zeilsport laten bijbrengen: overstag gaan, aanmeren, afvaren… de wind bepaalt de weg, samen met de zeilen. We zijn geen zeilschool, dus gewoon lekker niks doen, uitwaaien en meezeilen is ook mogelijk! Een dagje op het water laat je op een actieve manier ontspannen.

OOK EEN ZEILWEEKEND

Amarant organiseert naast een zeildag ook een zeilweekend in het voorjaar. Ook een perfecte gelegenheid om echt helemaal (en nogal letterlijk) uit te waaien. Ook in geestelijk opzicht trouwens, want we nemen uiteraard de tijd om stil te staan bij het evangelie.

REISDETAILS

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • een kop thee of koffie
  • zeilinstructie
  • huur valken en zwemvesten
  • schippers

NIET INBEGREPEN:

  • vervoer naar en van Loosdrecht
  • maaltijden en consumpties

REISKAART