Bushcraft Drenthe: ontmoet de reisleider

Geliefde lezer,

Mijn naam is Richard Wind en hieronder wil ik mijzelf aan jou voorstellen als één van de reisleiders voor de Bushcraftreis in Drenthe.

Om te beginnen zal ik iets vertellen over mijn motieven om deze reis te gaan leiden. Ik geloof namelijk in God en zou heel graag tijdens deze reis, samen met jou, ons gaan verdiepen in onze (mogelijke) relatie met Hem. Die de schepper is van hemel en aarde en van alles waar wij ook tijdens de Bushcraftreis mee mogen werken en van mogen genieten. Dat wij in de kern dus uit “hetzelfde hout” zijn gesneden door de Heilige Geest, kan zo’n ogenschijnlijke “normale” zomervakantie, een veel diepere, mooiere, spannendere en levensverrijkende vakantie worden dan je ooit van tevoren (nu dus) kon bedenken!

Ik ben zelf een aantal jaar geleden mee geweest als deelnemer naar de reizen Terschelling en Golfsurfen. Ik heb toen ontzettend leuke vakanties gehad waarbij er veel vrijheid was, maar wel een goede structuur heerste. Ik was toen nog niet heel veel bezig met de Heer, maar achteraf gezien kan ik toch zeggen dat ze me toch iets dichter bij Hem hebben gebracht.

Nu wil ik je ook nog iets anders over mezelf vertellen. Ik ben in het dagelijks leven student. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding Sport en bewegingscoördinator/bewegingsagoog. Voor het geval je het nog niet wist; bewegingsagoog richt zich op het “sporten met speciale doelgroepen”. Voor meer informatie zie google.nl. Verder doe ik zelf ook erg actief aan sport, ik doe aan rugby en daarnaast doe ik veel fitness, hardlopen en zwemmen. Daarvóór heb ik verschillende vechtsporten beoefend, zoals Jiu-Jitsu en Taekwondo. Eigenlijk sport ik mijn hele leven al en is het inderdaad mijn gróte passie. Als ik tijd over heb doe ik ook nog wel eens aan drummen (Cajón) of lopen met de hond van mijn buren (Buck), die trouwens net zoveel energie heeft als ik. Verder woon ik nog thuis bij mijn lieve ouders, zusje en onze twee katten Sissy en Lilo in Utrecht.

Nu kan het zo zijn dat je nog vragen hebt over wie ik nou precies ben, je kan me altijd opzoeken op Facebook uiteraard. Wat ik jou verder als tip mee wil geven is, dat als je twijfelt om met deze reis mee te gaan je het gewoon kan proberen. Ja, zo simpel is mijn tip eigenlijk! Ik en mijn collega zorgen samen met jou/jullie voor een fijne vakantie die zowel lachen als serieus wordt. Aan jou de keus aan welk aspect je meer waarde hecht tijdens de vrije doch gestructureerde indeling. Ik wens je veel succes met je keuze, en hopelijk zien we elkaar aankomende zomervakantie! Ik heb er erg veel zin in.

Groetjes,

Richard Wind

PS Benieuwd naar de reis? Check ‘m hieronder!