Reistype

icon activity

Activiteit

Wil je op een ontspannen manier kennismaken met Amarant Reizen? Zin om nieuwe mensen te ontmoeten en een actieve dag te beleven? Kies dan voor één van onze dagactiviteiten! Ga op pad met een natuurkenner van A Rocha, stap in een zeilboot of verken ons mooie Nederland per fiets. Het is een mooi voorproefje van onze reizen en je zult merken: Amarant activiteiten smaken altijd naar meer!
Bekijk aanbod

icon walking

Natuur & Actief

Even niets anders hoeven dan de ene voet voor de andere zetten en je gedachten de vrije loop laten… Wandelen is dé manier om volop te genieten van de natuur! Bij onze Natuur & Actief-reizen trekken we er veel te voet op uit. Heerlijk ontspannend en ook nog eens milieuvriendelijk! Natuurlijk kunnen we ook eens een stad bezoeken en cultuur snuiven, maar de nadruk ligt op wandelen – van lichte dagtochten tot intensieve hikes in de bergen – en genieten van de natuur. We slapen in tenten of een accommodatie. Neem snel een kijkje in ons aanbod en kies de reis die bij jou past.
Bekijk aanbod

icon sailing

Zeilen

De wind bolt het zeil, dat wit afsteekt tegen de stralend blauwe lucht. Je voelt druk op het roer, zet de zeilen nóg iets strakker, kruipt nóg iets scherper aan de wind en gaat nóg een tikkeltje schuiner… Zet je schrap voor het zeilaanbod van Amarant reizen!
Bekijk aanbod

icon cycling

Fietsen

De fiets is uit ons dagelijks leven niet meer weg te denken. Waarom dan ook niet per fiets op vakantie? Voel de zon en de wind op je huid, verbeter je conditie en ontdek plaatsen waar je met de auto niet kunt komen. Of dat nu in Nederland is of in het buitenland! Fietsen is ook nog eens heel milieuvriendelijk. Redenen genoeg om dit jaar op de fiets te stappen en met één van onze fietstrektochten mee te gaan! Of kies voor een reis vanuit een vaste standplaats waarvandaan we de omgeving per fiets verkennen.
Bekijk aanbod

icon natureculture

Natuur & Cultuur

Je hebt je een jaar lang uitgeslooft op je werk en het is tijd om er eens helemaal tussenuit te gaan. Geniet van een welverdiende vakantie tijdens één van de Natuur & Cultuur reizen. Reizen waarbij het programma optioneel is en geheel afhankelijk van jullie wensen. Avontuurlijk ontspannen in de Dordogne, heerlijk wandelen en genieten in Ierland of wegdromen in de bossen van het Sauerland… Keuze genoeg!
Bekijk aanbod

icon cabintrip

Huttentrektocht

Je kunt prima verschillende dagtochten vanuit het dal maken. Maar wie de bergen echt wil bedwingen, gaat mee met een huttentrektocht. De combinatie van inspanning en totale rust die een bergtocht met zich meebrengt, maakt dat je, eenmaal boven, niet meer naar beneden wil. De majestueuze bergtoppen, het weidse uitzicht, de immense stilte en de frisse berglucht is genieten in zijn meest pure vorm. Met de bagage op de rug lopen we van hut naar hut en leggen pittige afstanden af.
Bekijk aanbod

icon tour

Rondreis

Sommige landen kun je maar op één manier echt ontdekken: door ze van top tot teen te doorkruisen. Ga met Amarant mee en raak verwonderd over de schitterende landschappen, natuurgebieden, steden en dorpjes. De ene keer slaap je in een hotel middenin een bruisende stad, de andere keer in een tent aan de voet van een berg, waar het water en de hemel zó helder zijn dat het voelt alsof je jezelf erin kunt verliezen. Bij een aantal reizen ontmoet je de lokale bevolking. Bijzondere ervaringen die je nog lang bij zullen blijven! Wil je verder gaan dan de geijkte paden en een land in al zijn facetten leren kennen? Dan zijn deze reizen voor jou gemaakt!
Bekijk aanbod

icon bushcraft

Bushcraft

Wat is er mooier dan met andere natuurliefhebbers te genieten van de ongerepte natuur? De schepping is oneindig veelzijdig en wie haar schoonheid ontdekt raakt niet meer uitgekeken. De natuur- en bushcraftreizen van Amarant hebben als doel om samen te leren, te genieten en terug te gaan naar de bronnen van de natuur. Onze bushcraft workshops en cursussen staan onder leiding van een bushcraft expert die je graag meeneemt in de wonderlijke wereld van bushcraft, zodat je vol verwondering anders leert kijken naar de schepping. Voor de echte avonturiers is er onze bushcraft reis naar Zweden. Vakanties waar je leert overleven in de natuur met de primitieve middelen die je tot je beschikking hebt. Reizen die je NATUURLIJK niet wilt missen!
Bekijk aanbod

Neem direct contact op