Neem direct contact op

Ga mee met Amarant in 2024

Amarant organiseert kleinschalige groepsreizen voor singles.
Van wandelreis tot stedentrip, ons aanbod is divers! 

Berlijn

Duitsland / Trein /

Gegarandeerd vertrek!

Berlijn bruist! Deze groene stad is een mix van oud en nieuw, met voor ieder wat wils. Niet alleen overdag is het een drukke bedoeling op straat, ook ‘s nachts wordt er hier geleefd. Op elke hoek van de straat staat een kraampje waar je curryworst kan kopen, lekker!
10 juni - 14 juni 2024
Duur: 5 dagen

Leeftijd: 25 tot 45

Reisintensiteit (3/5)

Sicilië

Italië / Vliegreis /

Gegarandeerd vertrek!

Nog 1 plek beschikbaar voor een vrouw in een tweepersoonskamer en nog 2 plekken beschikbaar in een eenpersoonskamer. Wist je dat het eiland Sicilië bijna even groot is als België? Op het grootste eiland in de Middellandse zee is genoeg te zien en beleven. Denk aan historische Griekse tempels, maar ook vulkaan Etna en prachtige stranden. De zon schijnt hier vaak en in combinatie met het turquoise zeewater maakt dit de ultieme bestemming voor de zomervakantie!
12 juli - 19 juli 2024
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 25 tot 45

Reisintensiteit (3/5)

Dordogne

Frankrijk / Minibusjes /
De streek Corrèze staat bekend om de mooie natuur en pittoreske dorpjes. De rivier de Dordogne leent zich voor wateractiviteiten zoals kanoën en kajakken. Ook kan je daarin zwemmen, of anders in een meer in de buurt: Lac du Causse. In deze omgeving zijn allerlei kastelen te bewonderen en ook kunnen we een uitstapje doen naar een wijngaard waarbij we allerlei heerlijke soorten wijn zullen proeven!
3 augustus - 10 augustus 2024
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 25 tot 45

Reisintensiteit (3/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Reisduur

Leeftijd

Reistype

Vervoer

Verblijf

Overnachting

Reisintensiteit

Reisstatus

Landen

Bekijk 0 resultaten