Neem direct contact op

Ga mee met Amarant in 2024

Amarant organiseert kleinschalige groepsreizen voor singles.
Van wandelreis tot stedentrip, ons aanbod is divers! 

 

Boek t/m 29 februari 2024 met vroegboekkorting op de zomerreizen!

Mallorca – Single

Spanje / Vliegreis /
Reis af naar het zonnige Mallorca voor een ontspannen en afwisselende vakantie. Dit eiland in de Middellandse Zee is een favoriete bestemming voor zon- en strandliefhebbers, maar Mallorca is ook een eiland met adembenemende en ruige natuur en dat is minder bekend. Wandelen door de bergen, fietsen over bochtige weggetjes en als afsluiter neerstrijken in één van de idyllische baaitjes. Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, ligt op slechts 2 uur vliegen van Nederland en biedt tal van mogelijkheden om jouw vakantie in te vullen zoals jij dat wilt!
29 april - 3 mei 2024
Duur: 5 dagen

Leeftijd: 25 tot 45

Reisintensiteit (2/5)

Stedentrip Praag

Tsjechië / Vliegreis /
Praag heeft een indrukwekkend oud centrum met veel bezienswaardigheden. Tijdens deze stedentrip zullen we er een aantal bezoeken, zoals de beroemde Karelsbrug en de astronomische klok. Al dat lopen door de stad wisselen we af met een pauze in één van de stadsparken. Ons vakantiehuis staat in een rustig dorpje op een kwartier rijden van Praag. Ga mee en ontdek waarom Praag de bijnaam ‘Gouden stad’ heeft!  
3 juni - 7 juni 2024
Duur: 5 dagen

Leeftijd: 25 tot 45

Reisintensiteit (3/5)

Berlijn

Duitsland / Trein /
Berlijn bruist! Deze groene stad is een mix van oud en nieuw, met voor ieder wat wils. Niet alleen overdag is het een drukke bedoeling op straat, ook ‘s nachts wordt er hier geleefd. Op elke hoek van de straat staat een kraampje waar je curryworst kan kopen, lekker!
10 juni - 14 juni 2024
Duur: 5 dagen

Leeftijd: 25 tot 45

Reisintensiteit (3/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Reisduur

Leeftijd

Reistype

Vervoer

Verblijf

Overnachting

Reisintensiteit

Reisstatus

Landen

Bekijk 0 resultaten