Ontmoet het team

En dat zijn…

Anja

Anja

Deze gezellig dame werkte nog geen week bij Amarant Reizen of ze was al op reis met een hele kudde Amarant deelnemers in Zwitserland. Daar leerde ze de kneepjes van het vak reisleiding en weet ze uit eigen ervaring iedereen enthousiast te maken om een actieve reis te gaan leiden. En actief is Anja! Bijna elk weekend trekt ze haar wandelschoenen aan en verkent ze de Nederlandse langeafstandswandelpaden. Met de trein komt ze overal. Naast actief en gezellig is zo ook nog eens heel fanatiek. Zo speelt ze regelmatig spelletjes met vrienden in een café. En is er een nieuw spelprogramma op de televisie? Dan worden al haar collega’s meegenomen in de verschillende strategieën. Haar stiekeme droom is toch wel om een keer mee te doen met Hunted!

Ilse

Ilse

Sprankelend, vriendelijk en vrolijk. Als Ilse binnenkomt, gebeurt er iets. Met haar positieve instelling en gezellige lach gaat de temperatuur op kantoor direct een graadje omhoog. Zelf lijkt ze daar weinig van te merken, want in de winter kun je haar uittekenen onder haar warme wollen omslagdoek. Ilse denkt het reisprogramma uit en gaat op zoek naar nieuwe bestemmingen. Van alle collega’s maakt Ilse de meeste kilometers. Vanuit Zwolle tuft ze drie keer per week naar het midden van het land. Maar zoals alles doet ze ook dit zonder mopperen. Met computers is ze, naar eigen zeggen, ‘een Harrie’. En dan niet de Handige versie… Zelf een muurtje stuken, daar heeft ze dan wel weer lol in, en opladen doet ze als ze zingt met haar geliefde koor. Na een lange tijd zonder optredens, geniet ze ervan nu concreet weer ergens naar toe te kunnen werken. Iemand nog een leuk koor nodig met Pasen?

Hanneke

Hanneke

Bel je naar ons kantoor, grote kans dat je Hanneke aan de lijn krijgt. Ze geeft je met alle plezier advies over welke reis het beste bij jou past. Naast het werk voor Amarant Reizen, werkt Hanneke ook voor onze ‘zus’ Adios Reizen. Zelf reist ze ook graag. Zo is ze op rondreis geweest door Cuba. En samen met haar man en hun hond Justy gaat ze er regelmatig op uit met hun camper. In haar vrije tijd is Hanneke graag buiten op haar mountainbike of zorgt ze voor de groenten en kruiden in haar moestuin. Bel gerust naar Amarant Reizen als je vragen hebt, Hanneke helpt je graag en heeft altijd wel tijd voor een kort kletspraatje.
Neem direct contact op