Ontmoet het team

En dat zijn…

Ilse

Ilse

Sprankelend, vriendelijk en vrolijk. Als Ilse binnenkomt, gebeurt er iets. Met haar positieve instelling en gezellige lach gaat de temperatuur op kantoor direct een graadje omhoog. Zelf lijkt ze daar weinig van te merken, want in de winter kun je haar uittekenen onder haar warme wollen omslagdoek. Ilse denkt het reisprogramma uit en gaat op zoek naar nieuwe bestemmingen. Van alle collegaโ€™s maakt Ilse de meeste kilometers. Vanuit Zwolle tuft ze drie keer per week naar het midden van het land. Maar zoals alles doet ze ook dit zonder mopperen. Opladen doet ze als ze zingt met haar geliefde koor. Na een lange tijd zonder optredens, geniet ze ervan nu concreet weer ergens naar toe te kunnen werken. Iemand nog een leuk koor nodig met Kerst?

Lisanne

Lisanne

Ilse heeft omslagdoeken, Lisanne heeft kantoorsloffen. We zijn best normaal bij Amarant, hoor. Maar we houden wel het allermeest van de zomer. En zeg je zomer, dan zegt Lisanne: treinen! Reizen met de trein is wat ze het allerliefste doet. Samen met haar man heeft ze al heel wat treintripjes gemaakt en Parijs is hun lievelingsstad. Daar zijn ze al zo vaak geweest dat het voelt als thuiskomen. Een buitenlandse bestemming waar Lisanne ook gelukkig van wordt, is de supermarkt. Boodschappen doen in de Duitse Aldi, ze vindt het een echt uitstapje. Naast reislustig is Lisanne behulpzaam, zorgzaam, vriendelijk en slim. Mooie eigenschappen, waarmee ze helemaal op haar plaats is in ons team!

Hanneke

Hanneke

Bel je naar ons kantoor, grote kans dat je Hanneke aan de lijn krijgt. Ze geeft je met alle plezier advies over welke reis het beste bij jou past. Naast het werk voor Amarant Reizen, werkt Hanneke ook voor onze โ€˜zusโ€™ Adios Reizen. Zelf reist ze ook graag. Zo is ze op rondreis geweest door Cuba. En samen met haar man en hun hond Justy gaat ze er regelmatig op uit met hun camper. In haar vrije tijd is Hanneke graag buiten op haar mountainbike of zorgt ze voor de groenten en kruiden in haar moestuin. Bel gerust naar Amarant Reizen als je vragen hebt, Hanneke helpt je graag en heeft altijd wel tijd voor een kort kletspraatje.
Neem direct contact op