Ons team

En dat zijn…

Jasper

Hij mag dan wel de directeur van het bedrijf zijn, voor groot publiek zul je hem zelden zien optreden. Op zijn eigen kantoor is hij echter alom aanwezig, en niet in de laatste plaats door zijn bulderende lach die het gebouw soms op haar grondvesten doet schudden. Ondernemend, innovatief en visionair zijn enkele eigenschappen van hem die het bedrijf gemaakt hebben tot wat het nu is. Als je hem niet op kantoor aantreft, is hij meestal te vinden in zijn Franse dorpje Cantignergues, op zoek naar zijn hart, dat hij daar ergens jaren geleden verloren heeft.

Judith

Hoewel ze zichzelf beschrijft als een moeder met een huiselijk leven, schuilt er achter onze administratieve duizendpoot een avontuurlijke geest. Zo woonde ze een tijdje op Curaçao en weet ze daar de beste snorkelplekken te vinden, reed ze als kind rond op een pony en kan ze zich goed redden op een surfplank. Ze houdt van koken, schilderen en buiten zijn en fietst daarom elke dag naar haar werk. Maar dan wel op een e-bike, wat wij natuurlijk een beetje bedenkelijk vinden voor iemand die bij een actieve reisorganisatie werkt. Bel je naar kantoor, dan heb je dikke kans dat je Judith aan de lijn krijgt. Zij maakt alle boekingen in orde en is het eerste aanspreekpunt voor iedereen die mee op reis wil.

Sanne

Sanne begon een paar jaar geleden als Adios-reisbegeleider en inmiddels is ze niet meer weg te slaan. Ondanks dat ze het liefst alle reizen zelf meegaat als reisleider, mogen wij op kantoor gelukkig veel genieten van haar gezellige aanwezigheid. Ze is namelijk verantwoordelijk voor de indeling van de reisleiders van Adios én Amarant, wat betekent dat ze negen van de tien keer met een telefoon tegen haar oor geplakt zit als je haar kantoorkamer binnenloopt. Sannes bureau is te herkennen aan de vele gekleurde – voornamelijk roze – frutseltjes en kaarten. Heb je zin in een flinke bak thee? Dan ben je bij haar aan het juiste adres.

Elise

Na een aantal jaren in de verzekeringbranche gewerkt te hebben, stapte ze over naar Amarant Reizen. Deze prettig gestoorde Sliedrechtse kan in een deuk liggen om de kleinste dingen. Wanneer het lunchtijd is laat Elise dat weten, want om 13.00 uur roept ze door het kantoor: HAPPUH! Dit verlossende woord maakt dat de collega’s snel hun boterhammen pakken om te gaan pauzeren. Wanneer het te stil is op kantoor, wil Elise wel eens een schaap nadoen… je snapt wel dat wij nergens meer raar van op kijken!
Elise houdt van animaties, documentaires, van tekenen, muziek maken, van koffie met melk en van Tamarisk waar ze zich naast Amarant Reizen graag voor inzet.

Marije

Backpacken, liften, avontuur, mooie plekken ontdekken… Hier mag je Marije midden in de nacht voor wakker maken. Na haar studie Engels en Communicatie is ze bij Amarant verzeild geraakt, waar ze dagelijks aan de slag mag met haar liefde voor reizen. Zeg je Marije, dan zeg je koffie. Met een goeie reep Tony’s erbij, graag. Is ze niet voor Amarant aan het werk, dan tref je haar met een boek of gitaar in haar huisje, met een wijntje aan de Utrechtse gracht of… nou ja, of je treft haar niet, want dan is ze even de hort op.

Isebrand

Isebrand bouwt websites alsof het een lieve lust is en heeft energie voor tien. Nee, honderd. Je kunt een idee zo gek niet bedenken of hij roept: dat gaan we doen! Hij houdt zich bezig met ontelbaar veel verschillende dingen (we weten ’t zelf ook niet precies), maar vooral met online marketing. Daar heeft hij zo’n passie voor dat hij in de lunchpauzes het liefst over werk praat. Net zolang tot hij een aantal boze blikken zijn kant op ziet en één van ons roept: ‘Het is PAUZE!’. En zo horen we gelukkig ook nog wat over zijn leven naast kantoor. Dat ‘ie vaak de blaren op z’n voeten voetbalt bijvoorbeeld, en dat hij regelmatig vrijwilligerswerk doet in de weekenden.

Henry

Hoewel deze jongen helemaal niet zo opruimerig is, is er wonderbaarlijk genoeg zelfs een stofzuiger naar hem vernoemd. Toch is Henry altijd heel bescheiden gebleven. Bij Outline Travel, de overkoepelende organisatie van Amarant Reizen, is hij begonnen als outdoor instructeur en doet daarnaast nu ook de marketing voor het bedrijf. Hij scheurt met zijn zwarte bestelbus het land door, maar is soms ineens de hele dag op kantoor te vinden.

Rianne

Rianne is onze all-round deskundige op het gebied van deelnemers en reisleiders van ADIOS Reizen. Met veel enthousiasme en vrolijkheid zorgt ze dat elke deelnemer van ADIOS Reizen bij de juiste reis terecht komt. Ze speurt als een ware Sherlock Holmes het internet af naar nieuwe reisbestemmingen en bijzondere accommodaties. Als Rianne niet werkt is ze te vinden achter een boek. Ze is een echte boekenwurm en verslind literaire werken in een oogwenk. Onder het motto ‘nooit te oud om te leren’ heeft ze onlangs de harp ontdekt en weet al bijna de jusite snaar te raken. Het verschil tussen links en rechts is voor haar om het even en zonder koffie komt er weinig uit, maar dat maakt het plezier dat ze in haar werk heeft er niet minder om.

Aris

Wie niet beter weet zal in de eerste plaats vermoeden dat onder de reusachtige snor een strenge, serieuze man schuilgaat. Maar wie Aris beter kent, weet dat zijn humor een van de grootste aanstekers is van Jaspers bulderende lach. Als materiaalbeheerder van de opslag in Veenendaal en Ederveen is hij zelden op kantoor te zien. Maar zorgt hij op de achtergrond dat alle materialen die met de reizen meegaan zich in opperbeste staat bevinden.

Siegurd

Hoe deze Italiaanse Hollander aan zo’n Scandinavische naam is gekomen is nog altijd een groot raadsel, maar een aanwinst voor het bedrijf is hij zeker. Siegurd is goed in ontelbaar veel dingen, wat hij zelf ook niet zal ontkennen.
’s Zomers laat hij huis en vrouw achter om als outdoor-instructeur (gehuld in VAUDE-uitrusting) extreme survivaltochten te maken (de Schotse Cairngorm mountains zijn zijn favoriet). ’s Winters ontwerpt hij prachtige websites en gidsen. En ook Italiaans koken kan hij ontzettend goed. Het enige waar hij minder getalenteerd in is, is stilzitten. Maar dat is bij onze dynamische organisatie natuurlijk geen enkel probleem.

Neem direct contact op