Ontmoet het team

En dat zijn…

Jasper Stam Amarant

Jasper

Hij mag dan wel de directeur van het bedrijf zijn, voor groot publiek zul je hem zelden zien optreden. Op zijn eigen kantoor is hij echter alom aanwezig, en niet in de laatste plaats door zijn bulderende lach die het gebouw soms op haar grondvesten doet schudden. Ondernemend, innovatief en visionair zijn enkele eigenschappen van hem die het bedrijf gemaakt hebben tot wat het nu is. Als je hem niet op kantoor aantreft, is hij meestal te vinden in zijn Franse dorpje Cantignergues, op zoek naar zijn hart, dat hij daar ergens jaren geleden verloren heeft.

mirthe foto

Mirthe

Zoals je verwacht van iemand die bij een reisorganisatie werkt, houdt ook Mirthe enorm van reizen en nieuwe culturen ontdekken. Een zwak heeft ze ook: Zuid-Amerika, en dan nog iets specifieker: Peru. Niet zo gek als je bedenkt dat ze daar zo ongeveer jaarlijks naar toe gaat om haar familie op te zoeken. Een bijkomend voordeel hiervan is dat er ook vrij gemakkelijk een woordje Spaans uit haar mond komt. Zodra er dan ook ‘Buenos días’ aan de andere kant van de lijn klinkt, roept de zenuwachtige collega in kwestie direct Mirthe erbij. Dat is nog ’s goed geregeld! In haar vrije tijd wil Mirthe – nu ze in dienst is van een actieve organisatie – zelf ook graag wat sportiever zijn; maar dat is in de praktijk tot nu toe bij een goed voornemen gebleven.

foto laura

Laura

Bel je naar ons kantoor, grote kans dat je de altijd vrolijke Laura aan de lijn krijgt. Ze geeft je met alle plezier graag advies over welke reis het beste bij jou past. Laura houdt wel van actieve reizen zoals een rondreis door Cuba, maar ook kamperen in Noorwegen staat nog op de planning. Daarnaast mag de jaarlijkse wintersportreis zeker niet ontbreken! Naast het werk op ons gezellige kantoor pakt ze ook af en toe een stoer outdooractiviteit mee. Buiten kantoortijden is Laura ook veel in de sportschool te vinden of in het Lunterse bos aan de wandel met de hond. In de wintermaanden stort deze sportieve dame zich op haar andere hobby, bakken! We wachten op kantoor nog steeds op de eerste versgebakken cupcakes!

foto anja

Anja

Deze gezellig dame werkte nog geen week bij Amarant Reizen of ze was al op reis met een hele kudde Amarant deelnemers in Zwitserland. Daar leerde ze de kneepjes van het vak reisleiding en weet ze uit eigen ervaring iedereen enthousiast te maken om een actieve reis te gaan leiden. En actief is Anja! Bijna elk weekend trekt ze haar wandelschoenen aan en verkent ze de Nederlandse langeafstandswandelpaden. Haar groene erwtje brengt haar overal! Naast actief en gezellig is zo ook nog eens heel fanatiek! Zo speelt ze regelmatig spelletjes met vrienden in een café. En is er een nieuw spelprogramma op de televisie? Dan worden al haar collega’s meegenomen in de verschillende strategieën. Haar stiekeme droom is toch wel om een keer mee te doen met Hunted!

foto willeke

Willeke

Onze nieuwste aanwinst voor ADIOS Reizen is Willeke. Van een aanwinst wordt met recht gesproken, want, de mooiste cadeautjes, die krijg je van haar. Weinig mensen die zo creatief zijn als zij. Toch, als je het haar vraagt, houdt ze van simpelheid: waarom moeilijk doen als ‘t makkelijk kan?! Willeke droomt ervan ooit een hutje in the middle of nowhere in te richten tot een gezellig plekje om gasten te verwelkomen. Zou die droom misschien ontstaan zijn langs de route naar Santiago de Compostella, toen ze maanden van huis weg was om zorg te dragen voor de passerende pelgrims? Hoe dan ook; hoewel ze ervan houdt contact te hebben met andere culturen, leeftijden en achtergronden, ligt haar hart toch echt thuis in het ‘kippendorp’ Barneveld. Omgeven door familie en vrienden is ze op haar best. En dan met name als er een lekkere maaltijd bij komt kijken. Maar wel met toetje, anders is ‘ie niet compleet.

Adee van der Lugt

Adee

Met de komst van Adee komen er Zuid Afrikaanse invloeden ons kantoor binnen waaien. Ze brengt levens- en reiservaring mee uit verschillende landen en culturen. Adee heeft de schone taak om Adios Reizen steeds meer bekend te maken bij onze doelgroep en nieuwe klanten. Reizen doet ze graag en gunt dat een ander ook. Met haar enthousiasme steekt ze anderen aan om ook mee op reis te gaan. Er zijn nog zoveel mogelijkheden voor mensen met een verstandelijke beperking die op reis willen gaan! Ook van kleine dingen kan ze genieten, zoals een lekker kopje cappuccino, een wandel- of fietstocht of een mooi boek.

Aris

Aris

Wie niet beter weet zal in de eerste plaats vermoeden dat onder de reusachtige snor een strenge, serieuze man schuilgaat. Maar wie Aris beter kent, weet dat zijn humor een van de grootste aanstekers is van Jaspers bulderende lach. Als materiaalbeheerder van de opslag in Veenendaal en Ederveen is hij zelden op kantoor te zien. Maar zorgt hij op de achtergrond dat alle materialen die met de reizen meegaan zich in opperbeste staat bevinden.

Siegurd Amarant Reizen

Siegurd

Hoe deze Italiaanse Hollander aan zo’n Scandinavische naam is gekomen is nog altijd een groot raadsel, maar een aanwinst voor het bedrijf is hij zeker. Siegurd is goed in ontelbaar veel dingen, wat hij zelf ook niet zal ontkennen. ’s Zomers laat hij huis en vrouw achter om als outdoor-instructeur (gehuld in VAUDE-uitrusting) extreme survivaltochten te maken (de Schotse Cairngorm mountains zijn zijn favoriet). ’s Winters ontwerpt hij prachtige websites en gidsen. En ook Italiaans koken kan hij ontzettend goed. Het enige waar hij minder getalenteerd in is, is stilzitten. Maar dat is bij onze dynamische organisatie natuurlijk geen enkel probleem.

Neem direct contact op