Ontmoet het team

En dat zijn…

Jasper

Hij mag dan wel de directeur van het bedrijf zijn, voor groot publiek zul je hem zelden zien optreden. Op zijn eigen kantoor is hij echter alom aanwezig, en niet in de laatste plaats door zijn bulderende lach die het gebouw soms op haar grondvesten doet schudden. Ondernemend, innovatief en visionair zijn enkele eigenschappen van hem die het bedrijf gemaakt hebben tot wat het nu is. Als je hem niet op kantoor aantreft, is hij meestal te vinden in zijn Franse dorpje Cantignergues, op zoek naar zijn hart, dat hij daar ergens jaren geleden verloren heeft.

Judith

Hoewel ze zichzelf beschrijft als een moeder met een huiselijk leven, schuilt er achter onze administratieve duizendpoot een avontuurlijke geest. Zo woonde ze een tijdje op Curaçao en weet ze daar de beste snorkelplekken te vinden, reed ze als kind rond op een pony en kan ze zich goed redden op een surfplank. Ze houdt van koken, schilderen en buiten zijn en fietst daarom elke dag naar haar werk. Maar dan wel op een e-bike, wat wij natuurlijk een beetje bedenkelijk vinden voor iemand die bij een actieve reisorganisatie werkt. Bel je naar kantoor, dan heb je dikke kans dat je Judith aan de lijn krijgt. Zij maakt alle boekingen in orde en is het eerste aanspreekpunt voor iedereen die mee op reis wil.

Thirza

Is Thirza op kantoor geweest, dan ziet alles er weer spik en span uit. Mokken afgewassen, werkplek gepoetst, rommeltjes weggewerkt… Deze opgeruimde koffieleut is een welkome aanwinst op kantoor. Ze is dagelijks bezig met het maken van draaiboeken, mailen van campings en het bedenken van een nieuw reisprogramma. De perfecte baan voor deze reislustige dame! Zie je haar wat dromerig voor zich uit staren, dan komt dat omdat ze met haar hoofd in Afrika zit. Onder werktijd hoor je vaak lieflijke Vivaldi-klanken uit haar speakers komen. Niet gek als je bedenkt dat ze al vanaf haar 7e viool speelt! Naast muziek wordt Thirza gelukkig van bloemen en frisse buitenlucht, van hardlopen en picknicken in het park.

Maarten

Het is Wagenings bloed dat door de aderen van deze reislustige jongen stroomt. Met zijn liefde voor planten en zijn stokpaardje duurzaamheid, zit hij op ons landelijke kantoor in Groenekan wel op de juiste plek. Onder werktijd zorgt hij voor de werving van reisleiders en deelt hij iedereen in bij de juiste reis. Tijdens de lunch praat hij het liefst over eten, of probeert hij zijn collega’s over te halen voor een potje ultimate frisbee – tot dusver nog zonder succes. Aan zijn enthousiasme zal het niet liggen, want geen idee is hem te gek. Zelf omschrijft hij zich als ‘een beetje zo’n normaal type’, maar we hebben daar tot op heden weinig bewijs van gevonden.

Joëlle

Stilzitten is haar vreemd, en we hebben haar zelden zonder lach op haar gezicht gezien. Na haar studententijd in het bruisende Maastricht deed Joëlle haar achternaam (‘van Utrecht’) eer aan en verhuisde naar 030. Door weer en wind fietst ze dagelijks naar kantoor, waar ze het aanspreekpunt is voor alle reisleiders van Adios Reizen. Deze ‘stuiterende puppy’ (niet onze woorden) bakt heerlijke taarten, maakt tijdens het autorijden ‘wieeh’-geluiden als ze door de bocht gaat, en staat haar mannetje wel op kantoor.

Isebrand

Isebrand bouwt websites alsof het een lieve lust is en heeft energie voor tien. Nee, honderd. Je kunt een idee zo gek niet bedenken of hij roept: dat gaan we doen! Hij houdt zich bezig met ontelbaar veel verschillende dingen (we weten ’t zelf ook niet precies), maar vooral met online marketing. Daar heeft hij zo’n passie voor dat hij in de lunchpauzes het liefst over werk praat. Net zolang tot hij een aantal boze blikken zijn kant op ziet en één van ons roept: ‘Het is PAUZE!’. En zo horen we gelukkig ook nog wat over zijn leven naast kantoor. Dat ‘ie vaak de blaren op z’n voeten voetbalt bijvoorbeeld, en dat hij regelmatig vrijwilligerswerk doet in de weekenden.

Gerben

Deze jongeman is een wandelende woordgrap. Al in zijn proefperiode wist hij een collega weg te pesten met zijn overkill aan woordspelingen. Maar geen paniek, hij bedoelt het allemaal goed. Zijn werkplek is inmiddels versierd met touwen, helmen en klimgordels. Het is duidelijk: Gerben werkt voor onze buitensport-tak. Want naast reizen organiseren we – onder de vlag van Outline Travel – ook sportieve (bedrijfs)uitjes en outdooractiviteiten. Een lekker hectische baan, maar Gerben houdt het hoofd koel. Alsof hij er overdag nog niet genoeg mee bezig is, trekt hij in zijn vrije tijd ook graag de sportkleding aan, voor een rondje wielrennen of potje voetbal. Maar hij schijnt ook weleens op de bank te zitten. Naast z’n vrouw en zoontje, biertje in de hand en boek op schoot.

Henry

Hoewel deze jongen helemaal niet zo opruimerig is, is er wonderbaarlijk genoeg zelfs een stofzuiger naar hem vernoemd. Toch is Henry altijd heel bescheiden gebleven. Bij Outline Travel, de overkoepelende organisatie van Amarant Reizen, is hij begonnen als outdoor instructeur en doet daarnaast nu ook de marketing voor het bedrijf. Hij scheurt met zijn zwarte bestelbus het land door, maar is soms ineens de hele dag op kantoor te vinden.

Rianne

Rianne is onze all-round deskundige op het gebied van deelnemers en reisleiders van ADIOS Reizen. Met veel enthousiasme en vrolijkheid zorgt ze dat elke deelnemer van ADIOS Reizen bij de juiste reis terecht komt. Ze speurt als een ware Sherlock Holmes het internet af naar nieuwe reisbestemmingen en bijzondere accommodaties. Als Rianne niet werkt is ze te vinden achter een boek. Ze is een echte boekenwurm en verslindt literaire werken in een oogwenk. Onder het motto ‘nooit te oud om te leren’ heeft ze onlangs de harp ontdekt en weet al bijna de juiste snaar te raken. Het verschil tussen links en rechts is voor haar om het even en zonder koffie komt er weinig uit, maar dat maakt het plezier dat ze in haar werk heeft er niet minder om.

Aris

Wie niet beter weet zal in de eerste plaats vermoeden dat onder de reusachtige snor een strenge, serieuze man schuilgaat. Maar wie Aris beter kent, weet dat zijn humor een van de grootste aanstekers is van Jaspers bulderende lach. Als materiaalbeheerder van de opslag in Veenendaal en Ederveen is hij zelden op kantoor te zien. Maar zorgt hij op de achtergrond dat alle materialen die met de reizen meegaan zich in opperbeste staat bevinden.

Siegurd

Hoe deze Italiaanse Hollander aan zo’n Scandinavische naam is gekomen is nog altijd een groot raadsel, maar een aanwinst voor het bedrijf is hij zeker. Siegurd is goed in ontelbaar veel dingen, wat hij zelf ook niet zal ontkennen.
’s Zomers laat hij huis en vrouw achter om als outdoor-instructeur (gehuld in VAUDE-uitrusting) extreme survivaltochten te maken (de Schotse Cairngorm mountains zijn zijn favoriet). ’s Winters ontwerpt hij prachtige websites en gidsen. En ook Italiaans koken kan hij ontzettend goed. Het enige waar hij minder getalenteerd in is, is stilzitten. Maar dat is bij onze dynamische organisatie natuurlijk geen enkel probleem.

Neem direct contact op