Veilig op reis

Je wilt met een groep op vakantie, maar kan dat in deze tijd?
Natuurlijk zijn we afhankelijk van de maatregelen die de overheid stelt. Toch is er heel veel wel mogelijk! Bij Amarant Reizen vinden wij het heel belangrijk dat mensen elkaar ontmoeten. Door anderen te ontmoeten en met ze in gesprek te gaan, kun je gelijkgestemden vinden of juist mensen die heel anders over een onderwerp denken dan jij. Dat verbreedt je horizon. Hoe waardevol is dat! Zonde als dat door het COVID-virus verloren gaat. Maar hoe zorgen wij ervoor dat jij ook in deze Corona tijd veilig op vakantie kunt?

Kosteloos annuleren of omboeken
Natuurlijk snappen we dat voor vakantiegangers de drempel groter is om te boeken in deze roerige tijden waarin je echt niet weet wat je te wachten staat. Wij bieden daarom onze deelnemers de mogelijkheid een geboekte reis (met vertrekdatum na 1 juni) nog kosteloos om te boeken naar een andere reis of te annuleren. Op deze manier hoef je voorlopig nog geen risico’s te nemen en weten wij naar welke bestemming je graag afreist aankomende zomer.

Mocht je een reis willen annuleren of omboeken, geef dit dan uiterlijk 31 maart 2021 aan ons door per e-mail ([email protected]) met vermelding van je boekingsnummer en reisnummer. Onze reguliere betalingsvoorwaarden blijven wel gewoon geldig. We zijn benieuwd naar jouw favoriete reis!

Zekerheden
Ook hebben wij een aantal zekerheden geformuleerd voor mensen die bij ons boeken. Zo kun jij gerust en verantwoord mee met een groepsreis.  Want is het dromen over fijne reizen waarin je de Corona-zorgen een beetje op afstand kunt brengen niet datgene wat ons nu het best op de been kan houden? Laat de vakantie voorpret dus beginnen!

Met deze zekerheden kun jij veilig op reis

  1. Verblijf veilig Wij hebben in samenspraak met de locatie bepaald dat er genoeg ruimte is om de 1,5 meter afstand te bewaren. Ook in de algemene ruimtes kun jij 1,5 meter afstand houden van jouw medereizigers.
  2. Veilig vervoer Samen reizen doen wij veilig met een mondkapje op. Reis je liever met eigen vervoer? Ook dat kan. De keuze is aan jou. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat er genoeg desinfectiemiddelen meegaan op reis.
  3. Repatriëring Verandert het reisadvies van jouw bestemming in rood of oranje terwijl jij op reis bent? Dan zorgen wij ervoor dat jij weer veilig thuis kunt komen. Al onze reizen zijn pakketreizen, waardoor wij een repatriëringsgarantie kunnen afgeven.
  4. Reiszekerheid Heb jij een reis geboekt en verandert het reisadvies van jouw bestemming naar oranje of rood? Dan doen wij er alles voor om te zorgen dat jij alsnog op reis kunt door in overleg met jou naar een andere locatie uit te wijken.
  5. Geld terug Moeten we een reis annuleren? Of moet jij de reis annuleren vanwege verkoudheidsklachten of quarantaineplicht? Dan garanderen wij dat jij je geld terugkrijgt, want wij zijn aangesloten bij het SGR.
  6. Up-to-date Wij houden het reisadvies voor jou in de gaten, hierdoor kunnen wij eventuele quarantaineverplichtingen na de reis voorkomen.

Heb je verder nog vragen? Mail ons dan gerust op [email protected] of bel ons op 0346-445011.