7 redenen om nu wél een reis te boeken!
Dolomieten Christelijke groepsreis Amarant

Waarom moet je nu jouw reis boeken?

Vermijd jij ook soms bewust het nieuws? We willen helemaal niet horen dat de lockdown weer met drie weken is verlengd en dat we voorlopig nog niet op reis kunnen. Toch herinnert onze huidige situatie ons er steeds aan dat het virus z’n biezen nog niet heeft gepakt. Hoe zal de komende tijd eruit gaan zien? Wat zijn jouw plannen voor aankomende zomer? Misschien vraagt je baas wel wanneer je je vakantie wilt opnemen. Best lastig, want we dromen allemaal over actieve reizen als het straks weer kan, maar in de tussentijd blijft alles onzeker. Is het eigenlijk wel slim om nu al een reis te boeken? Wij denken van wel en daarom hebben we voor jou zeven redenen op een rijtje gezet waarom je juist nu wél een reis moet en kan boeken!

  1. Verzekerd van een plek

We raden je aan niet te lang te wachten met boeken, want als je nu boekt ben je verzekerd van een plekje op jouw favoriete reis! Straks als de grenzen weer open gaan en de reismogelijkheden weer groeien wil iedereen natuurlijk op reis en zitten onze mooiste reizen als eerste vol. Vooral als je graag een eenpersoonskamer wilt bemachtigen moet je er op tijd bij zijn. Wist je trouwens dat je bij sommige van onze reizen al standaard een eenpersoonskamer hebt? Gebruik nu de extra tijd die je hebt om na te denken over welke reis je wilt maken aankomende zomer en boek snel!

  1. Geen geld kwijt

Nu denk je waarschijnlijk: ik wil wel een reis boeken, maar straks ben ik mijn geld kwijt. Bijvoorbeeld als de reis door reisbeperkingen vanwege corona niet door kan gaan of als je zelf klachten hebt die op een besmetting met het virus lijken. Ook hiervoor hoef je niet bang te zijn. Als wij een reis moeten annuleren naar een land waar code rood of oranje geldt, ontvang jij de volledige reissom retour. Dit geldt ook wanneer je zelf corona hebt en dus niet op reis kan. Op deze manier neem je dus geen enkel risico en ben je je geld niet kwijt!

  1. Iets om naar uit te kijken

We zitten veel binnen, werken voornamelijk thuis, maken af en toe een ommetje en ontvangen maximaal één persoon per dag. We kijken er naar uit om weer nieuwe mensen te ontmoeten, samen het geloof te delen en avonturen te beleven. In deze periode is het juist belangrijk om naar iets uit te kijken en je ergens op te verheugen. Daarnaast kan je je alvast goed inlezen op de bestemming en een bucketlist maken met jouw favoriete activiteiten en must sees in de omgeving. Mocht de reis dan toch niet doorgaan? Dan doen wij ons uiterste best om de reis een volgende keer in ons reisprogramma op te nemen. Hierdoor blijf je uitkijken naar iets moois!

  1. De goedkoopste prijs

Het aanbod is groot en de vraag is klein, dit is momenteel kenmerkend in veel sectoren in Nederland: de horeca, detailhandel en ook bij reisorganisaties. Zoals je misschien vroeger hebt geleerd bij economie, daalt de prijs wanneer het aanbod hoger is dan de vraag. Dit zie je momenteel terug in de prijzen van vliegtickets en overnachtingen in hotels. Wij, gierige Nederlanders, maken hier uiteraard gebruik van. Maar let op: voordat je het weet gaan die prijzen weer omhoog en wordt alles weer een stukje duurder. Ook bij Amarant Reizen boek je t/m 31 maart 2021 een reis voor de laagst mogelijke prijs. Boek dus snel jouw favoriete reis en bespaar geld voor andere leuke dingen (misschien nog een reis?)!

  1. Gegarandeerd vertrek

Als jij op de knop drukt ‘boek deze reis’, dan kunnen wij beginnen met de voorbereidingen en jouw plekje op de reis veilig stellen. Wij hebben een gevarieerd reisaanbod voor jou gemaakt, rekening houdend met corona. Als jij nu laat weten welke reis je gaat boeken, dan kunnen wij alvast een mooi reisprogramma bedenken en kan de reisleider aan de slag met alle voorbereidingen. Meer boekingen betekent een grotere kans dat een reis eerder op gegarandeerd vertrek kan. Zo weet jij als deelnemer ook waar je aan toe bent en sturen we je op tijd alle reisinformatie toe!

  1. Reizen is gezond

Het is wetenschappelijk bewezen: reizen is goed voor je gezondheid. Een vakantie verlaagt namelijk de kans om ziek te worden, het risico op hart- en vaatziekten, een hartaanval en vroegtijdig overlijden. Daarnaast worden mensen gelukkiger van ervaringen dan van materiële aankopen. (Bron: nu.nl) Je moet dus zeker niet vergeten te reizen! Een echte fanatieke reiziger herkent zich in het wanderlust gevoel. Het verdwalen in een nieuwe omgeving is zo heerlijk. Nieuwe bestemmingen ontdekken en niet genoeg krijgen van wat de wereld ons te bieden heeft aan mooie plekken. Het gevoel dat je kunt gaan en staan waar je wilt en nieuwe culturen kunt ontdekken is onbetaalbaar. Reizen is dus gezond maar ook leerzaam en het kan je de nodige nieuwe energie geven! Not all who wander are lost!

  1. Een pakketreis biedt zekerheid

De meeste van onze reizen zijn te boeken als een pakketreis. Je kunt er namelijk voor kiezen het vervoer bij te boeken (als dit er nog niet bij in zit). Verandert het reisadvies van jouw bestemming in rood of oranje terwijl jij op reis bent? Dan zorgen wij ervoor dat jij weer veilig thuis kunt komen. Omdat we pakketreizen aanbieden, beschikken we over een vervoermiddel ter plaatse waardoor je snel naar huis kunt rijden. Wij geven dus een repatriëringsgarantie! Je loopt bij ons niet het risico dat je ‘opgesloten’ zit in een vakantieland.

Hebben wij je overtuigd met deze zeven redenen om een reis te boeken? Wacht dan niet langer!

 

Mocht je nog vragen hebben over een specifieke reis, wij staan via verschillende kanalen klaar om je te woord te staan!

Check ook onze 6 zekerheden in deze onzekere periode!