Christelijke alleengaanden vinden liefde op vakantie
alleengaande christelijke vakantie

Alleengaande christelijke man zoekt alleengaande christelijke vrouw

Anneke en Jos waren beide alleengaand, christelijk en op zoek naar een leuke vakantie. Zo kwamen ze bij Amarant Reizen terecht. Hun gedachte was: door met een christelijke groepsreis mee te gaan, kun je mensen ontmoeten die hetzelfde in het leven staan. Een vakantie is dé perfecte gelegenheid om op een ongedwongen manier andere mensen te leren kennen. En of ze nu op zoek waren naar de liefde of niet, tussen Anneke en Jos sloeg de vonk over. Onlangs gaven ze elkaar het ja-woord. Lees hier hun romantische verhaal. 

Ze waren nog maar op de heenweg of Anneke was Jos al opgevallen. ‘Ik vond gelijk al dat ze er leuk uit zag.’ En dat was niet het enige dat Jos opviel. ‘Ik zag gelijk een losse, humoristische meid, wat ik een aantrekkelijke eigenschap vind. Tijdens een van de eerste avonden hebben we samen staan biljarten en ik vond het leuk dat ze daarvoor in was. Je leert elkaar dan anders kennen.’ Een leuke alleengaande christelijke vrouw dus!

Leuke vent

Ook andersom was interesse. Anneke: ‘Op de tweede of derde dag van onze reis had ik het gevoel: ‘dit is wel een leuke vent’. Ze hield alleen de boot wat af. ‘Jos viel op, maar ik had niet direct het idee dat ik er wat mee wilde doen, want dat is niet zo handig in een groep. Ook wilde ik bekijken of ik hem nog leuk zou vinden als ik weer thuis zou zijn.’ Een leuke alleengaande christelijke man dus!
‘We zaten ’s avonds meestal samen met een groepje dat het wat later maakte en op het terrasje nog een wijntje wilde drinken in de koelte’, vertelt Jos. Anneke leverde een positieve bijdrage aan de groep, vond Jos. Ze had humor, maar kon ook serieuze gesprekken voeren tijdens de Bijbelstudies die ze hadden. Jos: ‘Ze deed niet voor de vorm mee, maar was echt betrokken.’

De liefde bleef

En de wederzijdse interesse bleef niet alleen bij de vakantie. Na thuiskomst dacht Jos: ‘Hier wil ik het niet bij laten zitten.’ Zo ontmoette het stel elkaar al heel snel weer in Utrecht, voor een wandeling langs de gracht en een Indiaas etentje. Afgelopen zomer, op 15 juni 2019, zijn Anneke en Jos getrouwd. Tijdens hun trouwerij kwam een busje in Amarant-stijl voorrijden om het echtpaar tussen de locaties te vervoeren. Als herinnering aan hoe de liefde begon, tijdens een warme christelijke groepsreis in Italië.

Onze christelijke alleengaanden vakantie

Amarant reizen organiseert elk jaar christelijke alleengaanden reizen. Bij ons heten ze single reizen. Ben jij single, houd je van avontuur en kijk je ernaar uit om nieuwe mensen te leren kennen? Ga dan mee met een van onze singlereizen! Tijdens deze reis ben jij ervan verzekerd dat er alleen maar singles meegaan. Zo vier je vakantie in ongedwongen sfeer en heb je kans misschien wel de liefde van je leven te ontmoeten! Wacht niet langer kijk in ons aanbod, zoek op single en boek een van deze reizen.
Ben jij actief op zoek naar een levenspartner en wil je graag dat deze christelijk is? Kijk dan eens op deze datingsite.

Geschreven door Anne Sijtzema en Norma Veerman