Travel: it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.

Als christelijke reisorganisatie kunnen we bovenstaande quote volledig onderschrijven. Het moment dat je de top van een berg bereikt en uitkijkt over die machtige bergtoppen en de dalen. Die keer dat je na een actieve dag de zon met zijn oranje gloed ziet ondergaan in de zee. Daar kan je toch alleen maar stil van worden?

Afgelopen jaren hebben ruim 200 reisleiders onze reizen mogelijk gemaakt. Allemaal vrijwilligers die zich inzetten om de deelnemers en zichzelf een onvergetelijke reis te geven. Elk jaar zijn we op zoek naar nieuwe reisleiders, zou je het ook eens willen proberen? Of heb je al ervaring, iedereen is welkom om zich aan te melden!

Wie is de reisleider?

Als reisleider houd je je bezig met van alles en nog wat. Zo bedenk je voor de reis de excursies en het christelijke programma.  Natuurlijk blijft er altijd ruimte over voor de interesses en voorkeuren van de deelnemers, het programma wordt in overleg bepaald.

Bij sommige van onze reizen leid je de reis samen met een collega-reisleider, bijvoorbeeld bij de jongerenreizen, of bij reizen met meer dan 12 deelnemers. We gaan meestal met kleine groepen op pad van tussen de 8-14 deelnemers. De goede sfeer tijdens onze reizen staat bij ons hoog in het vaandel. Je hoeft geen professionele gids of reisexpert te zijn; je geeft als reisleider vooral aandacht aan de deelnemers en hun wensen.

Wat bieden wij?

  • Een supergezellige trainingsdag met workshops, waarbij je ook inspiratie opdoet door ontmoetingen met andere reisleiders
  • Betrokken begeleiding vanuit kantoor
  • Gratis een bijzondere ervaring opdoen; want een reis leiden is een unieke belevenis!

Wij worden enorm blij van jou als je…..

  • Houdt van reizen en uitzoeken wat er op een bestemming te doen is
  • Een persoonlijk geloof hebt in Jezus Christus en dat wil delen met anderen
  • Je voor 100% wilt inzetten om de reis te laten slagen

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovenstaande punten? Dan kan je een mail sturen naar [email protected] of het contactformulier op deze pagina. Het proces:

  1. Wij vragen jou een aanmeldformulier in te vullen
  2. Vervolgens plannen we een telefonisch kennismakingsgesprek
  3. We kijken op de planning of er een geschikte reis tussenzit

Heb je vragen voor je je wilt aanmelden, dan mag je uiteraard altijd even mailen of bellen: 0346-445011.

Neem direct contact op

Word reisleider: