Neem direct contact op

De mooiste christelijke wintersportreizen boeken

 

Wil jij op wintersport met een organisatie die dit vanuit een christelijke visie doet? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij onze actieve wintersportreizen. Bij onze organisatie kun je de mooiste christelijke wintersportreizen boeken. Reizen naar prachtige plekken, waar je niet alleen maar heerlijk kunt skiën. Wij bieden je namelijk ook een reis aan waar de (interkerkelijke) christelijke identiteit een belangrijk onderdeel van uitmaakt. Wij zijn namelijk niet alleen maar in naam een christelijke reisorganisatie.

Wintersportreizen op christelijk gedachtegoed
Christelijke wintersportreizen boeken doe je heel eenvoudig bij Amarant Reizen. Neem eens een kijkje op onze website om hier te zien wat voor reizen wij allemaal voor je in de aanbieding hebben. Bij ons ga je met een groep gelijkgestemde mensen op pad. Mensen die net als jij een mooie vakantie willen beleven, maar die ook samen met jou willen bidden en de Bijbel lezen. We willen binnen ons christelijke gedachtegoed natuurlijk ook vooral veel ontdekken en plezier beleven.

 

Wil jij christelijke wintersportreizen boeken?

We hebben een aantal pijlers waar onze organisatie op rust. Het christelijke aspect is natuurlijk buitengewoon belangrijk voor ons. Maar daarnaast kun je er bij ons ook op rekenen dat je de ruimte krijgt om helemaal zelf te bepalen waar jij allemaal aan mee wilt doen tijdens je vakantie. Deze individuele vrijheid binnen onze groepsreizen vinden wij heel belangrijk. Neem eens een kijkje op onze website als je meer wilt lezen over onze organisatie en de wintersportreizen op christelijk gedachtegoed die wij je te bieden hebben.

Wintersport Zwitserland Belalp

Zwitserland / Actiekorting-€100 / Eigen vervoer of Minibus / Eigenvervoer-€100 / Natuur & Actief / Wintersport /

Bijna gegarandeerd vertrek

Hoog in de Zwitserse Alpen ligt het kleine dorpje Belalp. Een perfecte en unieke wintersportlocatie en al jaren een favoriet in ons reisaanbod. We verblijven in een gezellig chalet direct aan de piste (op 2.050 meter hoogte!) met op het dak een laag sneeuw. Machtige sneeuwtoppen liggen om je heen en stap je de deur van het chalet uit, dan kun je direct je ski's onder binden. Nog een relatief onbekend skigebied en geen massatoerisme, maar wel met fantastische uitzichten. Ga eind maart mee op wintersport en beleef de winter op z’n best!
25 maart - 1 april 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Leeftijd

Zwaarteclassificering

Reisstatus

Reistype

Landen

Reisduur

Bekijk 0 resultaten