IJsland: maak kennis met reisleiders Matthijs en Hanna
IJsland Amarant christelijke vakanties

“Hoi! Wij zijn Matthijs en Hanna en leiden deze zomer een reis naar IJsland. Dit land staat bijna in de top-5 van dingen waar we het over hebben… Dagelijks komen toffe foto’s van IJsland voorbij op Facebook en Instagram. En het zou niet moeilijk zijn om onze halve week te vullen met het bekijken van reisgidsen, brochures, websites en ervaringsverhalen.

Dat kan natuurlijk niet… Voorlopig zijn we ook nog gewoon aan het werk en is het nog geen vakantie. Maar des te meer krijgen we zin om het vliegtuig naar IJsland te pakken! Om daar dan overdag actief te zijn, tochten te maken en highlights te bezoeken. En om ’s avonds met een voldaan gevoel (en een slaapmasker!) weg te kruipen in onze slaapzak.

We vinden het leuk om tijdens de Ontmoetingsdag op 1 april door te praten over deze reis naar IJsland! Of over de huttentochten in de Alpen die we eerder deden. We hopen je te zien!” 

Reis deze zomer met Matthijs en Hanna mee naar IJsland 

Houd je van avontuur? Dan is IJsland je op het lijf geschreven. Want wie er geweest is kan het beamen: IJsland laat een diepe indruk achter. Het landschap is woest en ongenaakbaar, het weer soms onstuimig. Je wandelt het ene moment tussen enorme ijsbergen en dan weer ontdek je spuitende geisers en donderende watervallen. We reizen het land door en overnachten in trekkerstentjes. Matthijs en Hanna nemen je mee op sleeptouw door dit bijzondere land.