Op een nacht sliepen we in de Monchjochhütte
Amarant Reizen Italie Grand Paradiso 3

En dan het moment waarop ik wakker word…

Op een nacht sliepen we in de Monchjochhütte (Op 3657  meter hoogte). Met z’n allen in een lange bak, op een piepklein zoldertje tussen bergen van meer dan 4000 meter hoog! En dan het moment waarop ik wakker word…om me heen zie ik mijn groepsgenoten, uit het raam de prachtige witte wereld! Dan snel m’n bed uit, om met de gids, maar vooral met de groep, een nieuwe uitdaging aan te gaan. Buiten is het genieten van de imposante bergen. Je verlegt je eigen grenzen en dan kun je echt met elkaar genieten.

Een huttentocht is afzien, opzien naar de bergen en Gods schepping, en omzien naar elkaar.

Het was een prachtige ervaring, die ik niet snel zal vergeten, Amarant Reizen bedankt!