Pijn aan de voeten, rust in ’t hoofd
Amarant Reizen Corsica 1 8

Ondanks het vroege opstaan om het vliegtuig te halen, de korte nachten vanwege de vroege wandelingen (het is te heet om te wandelen midden op de dag) en de redelijk uitdagende wandelingen zelf, stond de vakantie op Corsica voor Inge vooral in het teken van tot rust komen. Het wandelen langs de kust, de geluiden van de golven en het ijsje in de hand zorgden voor complete ontspanning.

Wandelend over de steile bergtoppen op de beroemde GR20 route en langs de ruige kustlijn met haar kliffen en rotsformaties, genoot Inge van de schoonheid van God’s schepping. ‘Het ziet er net uit als op die mooie foto’s online,’ vertelde ze enthousiast. De stadjes die getuigen van een unieke mix van de Franse en Italiaanse culturen vond ze ook zeker het bezoeken waard, al had het wandelen door de natuur toch haar voorkeur.

Ook door de overdenkingen en Bijbelstudies met de groep kwam Inge tot rust. Er was veel ruimte voor eigen inbreng, wat leidde tot verassende getuigenissen en interessante vragen. De groep besloot om zelf een kerkdienst op te zetten in huis. Inge vond het fijn dat je samen als Christenen dingen met elkaar kan delen en elkaar zo kunt inspireren en bemoedigen. Door de goede gesprekken die tot stand kwamen en de gezelligheid op vakantie kreeg je snel een band met de medereizigers.