Neem direct contact op

Paasweekend Twente

Nederland / Natuur & Actief / Voorjaarsreis /

boek voor 21 feb

Vier het feest van Pasen in het glooiende landschap van Twente. Wandel en fiets naar hartenlust in natuurgebied Lutterzand en bezoek het kunstenaarsstadje Ootmarsum. Maar neem ook de tijd; het is een vrij weekend! Geniet bij een dampende kop koffie van de gemoedelijke gastvrijheid van de Tukkers. In dit unieke deel van Overijssel zul je versteld staan van de afwisseling die Twente te bieden heeft.
7 april - 10 april 2023
Duur: 4 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (1/5)

Wandelreis Madeira

Portugal / Natuur & Actief / Vliegreis /
Op ‘bloemeneiland’ Madeira zie je ’s ochtends de zon boven de oceaan opkomen. De start van een nieuwe dag! Een groot deel van dit Portugese eiland is beschermd natuurgebied. We bezoeken op deze wandelreis niet alleen de authentieke dorpjes en steden, maar trekken juist ook de binnenlanden in. Al wandelend genieten we van talloze bloemen, vrolijk gekleurde kanaries, oerbossen en steile kliffen. ’s Avonds neem je nog een duik in de golven en geniet je met je medereizigers van een glas lokale wijn. Een niet te versmaden afsluiter van een heerlijke dag!
16 juni - 23 juni 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Charming Canterbury

Groot-Brittannië / Minibusjes / Natuur & Cultuur / Voorjaarsreis /
Deze meivakantie reizen we naar het land van Charles Dickens en Jane Austen. We bezoeken de tuinen en kathedraal van Canterbury. Vanaf de wandelpaden van de Northdowns Way kunnen we de kustlijn van Kent bewonderen. Alle tijd om de witte krijtrotsen van Dover eens van dichtbij te bekijken. En in het heuvelland van de Kent Downs, een ‘Area of Outstanding Natural Beauty’, genieten we van het frisse lentegroen in dit karakteristieke stukje Engeland.
29 april - 6 mei 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 30-45 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Zeilweekend Slotermeer

Nederland / Natuur & Actief / Voorjaarsreis / Zeilen /
De wind bolt het zeil dat wit afsteekt tegen de blauwe lucht. Je voelt de druk op het roer, zet de zeilen nóg iets strakker, kruipt nóg iets scherper aan de wind en gaat nog een tikkeltje schuiner... Zet je schrap voor een heerlijk Hemelvaartsweekend in Friesland! Ook als je weinig of geen zeilervaring hebt, ben je van harte welkom om de Amarantzeilsfeer te proeven.
17 mei - 22 mei 2023
Duur: 6 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Leeftijd

Zwaarteclassificering

Reisstatus

Reistype

Landen

Reisduur