Neem direct contact op

Actief weekendje Ardennen

België / Actiekorting-€15 / Natuur & Actief /
Denk je aan Ardennen, dan denk je aan groen, heuvels, de natuur in! De omgeving met groene berghellingen nodigt ons uit om lekker actief bezig te zijn. En dat is dan ook precies wat we dit weekend gaan doen. Mountainbiken staat sowieso op het programma. Die berghellingen die we in Nederland niet hebben, gebruiken we goed. Klimmen naar boven en racen naar beneden. Ook op de stromende riviertjes en in de donkere grotten kunnen we onze energie kwijt. Daarna een biertje proeven in de plaatselijke brouwerij? Dat vinden wij ook heel actief, je moet immers toch dat glas naar je mond brengen?
2 april - 5 april 2021
Duur: 4 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Kleurrijke Bollenstreek

Nederland / Actiekorting-€25 / Natuur & Actief /
Tussen Pasen en Hemelvaart kun jij er even heerlijk op uit in het verrassende landschap van Noord-Holland. We vermijden de drukte rond de feestdagen, zodat je in alle rust kunt genieten van dit prachtige stukje Nederland. We toeren in een vrolijk voorjaarszonnetje door de dorpjes met kleurrijke houten huizen en langs de sloten en vaarten van de regio Waterland. Hollandser krijg je het nergens. Al fietsend verbaas je je over de ongekende rust en ruimte die hier zo dichtbij het drukke Amsterdam, nog te vinden is.
12 april - 16 april 2021
Duur: 5 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Uitwaaien op Texel

Nederland / Actiekorting-€25 / Natuur & Cultuur /
Kom eens lekker uitwaaien op Texel! Dit waddeneiland beschikt over mooie stranden, glooiende duinen vol wiegend helmgras, prachtige fietsroutes en honderden soorten vogels. Op Texel kun je dagelijks lange strandwandelingen maken. Ook heeft Texel verschillende plekken waar je een prachtig uitzicht hebt, zoals de uitzichttoren Fonteinsnol. Vanuit een gezellige woonboerderij verkennen we het mooie Texel en genieten we van het echte eilandgevoel.
16 april - 23 april 2021
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Fietstrektocht Thüringen

Duitsland / Actiekorting-€60 / Eigen vervoer of Minibus / Eigenvervoer-€75 / Fietsen /
Thüringen is een waar paradijs voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers. Natuurparken zoals het Thüringer Wald of Nationaal Park Hainich zijn oneindig groen en er zijn vele activiteiten mogelijk. De goed bewegwijzerde fietsroutes brengen je tot in het hart van deze natuurgebieden. Het afwisselende heuvellandschap met haar soms dichte bossen, uitgestrekte landbouwgebied, nationale parken en vakwerkstadjes met vlakke oevergebieden, biedt genoeg om te ontdekken. Wij doen dat vanaf een fiets!  
28 april - 7 mei 2021
Duur: 10 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Fietsen en wandelen Languedoc

Frankrijk / Actiekorting-€50 / Eigen vervoer of Minibus / Eigenvervoer-€175 / Fietsen / Natuur & Actief /
Bruisende stadjes en verstilde dorpjes trekken aan je voorbij. In de verte snoeit een boer zijn lavendelveld. Het achterland van de Middellandse Zeekust is de perfecte bestemming voor een vakantie net buiten het hoogseizoen! Met temperaturen van een graad of twintig is het heerlijk fietsen en wandelen. Wat je er tegenkomt? Lieflijke heuvels, ruige canyons, een rijke historie en de beroemde burcht van Carcassonne. We overnachten in comfortabele groepshuizen in het schilderachtige Franse dorpje Cantignergues.
28 april - 7 mei 2021
Duur: 10 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Elfstedenwandelpad

Nederland / Natuur & Actief /
It giet oan! Je kunt de Friese elf steden langs per schaats of: lopend! Dit is namelijk de mooiste manier om de elf steden aan te doen. Want neemt de schaats de korte route, voor het langere Elfstedenwandelpad zijn de allermooiste paden uitgezocht. We lopen over jaagpaden, kerkpaden, grasdijken en handelswegen. Daarmee doorkruisen we de rustige natuur van het Friese land. Het hele pad beslaat 283 kilometer, waarvan wij er tijdens deze reis de eerste honderd afleggen. Ljouwert, Snits, Drylts, Sleat en Starum zijn voor jou straks geen onbekende namen meer!
10 mei - 15 mei 2021
Duur: 6 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Leeftijd

Zwaarteclassificering

Reisstatus

Reistype

Landen

Reisduur