CrossRoads Vakanties is nu Amarant Reizen

CrossRoads Vakanties is van naam veranderd. Wij heten nu Amarant Jongerenreizen.
Je wordt daarom doorverwezen naar deze website van Amarant Reizen. We bieden nog steeds dezelfde actieve reizen aan!

Met een Amarant Jongerenreis ga je een onvergetelijke, sportieve zomer tegemoet. De ingrediënten van jouw vakantie zijn net als bij CrossRoads Vakanties: 

  • Back to the basics: niet voor watjes!
  • Actief je geloof beleven
  • Avontuurlijk en onvergetelijk

Anders dan de CrossRoads Vakanties, bieden we de Amarant Jongerenreizen aan vanaf 15 jaar. CrossRoads Vakanties kenmerkte zich door het aanbieden van actieve jongerenreizen. Bij Amarant Jongerenreizen gaan we daarin nog een stapje verder. Wij leggen de nadruk op outdoor, avontuur en het buitenland.

Wat wel hetzelfde blijft als bij CrossRoads Vakanties is de christelijke visie: we dagen jou tijdens een jongerenreis uit om een levende relatie met God aan te gaan. We dare you to move!

Waarom is CrossRoads Vakanties van naam veranderd?

Al jarenlang werkte CrossRoads Vakanties op het kantoor samen met Amarant Reizen. We waren al praktisch een tweeling: met hetzelfde team werkten we al jaren aan avontuurlijke reizen voor volwassenen (Amarant Reizen) en jongeren (CrossRoads Vakanties). Het leek ons een logische stap om hier één organisatie van te maken! Nu we onze krachten hebben gebundeld kunnen we nóg betere vakanties organiseren. Zo kunnen we ons helemaal focussen op onze kern: het avontuur opzoeken, met elkaar en met God!

Ik ben jonger dan 15 jaar en zie geen reisaanbod voor mij. Hoe komt dat?

CrossRoads Vakanties organiseerde ook reizen voor de leeftijdsgroep 12 – 15 jaar. Deze groep biedt Amarant Jongerenreizen niet aan… Eerlijk is eerlijk: we vinden dit ook jammer. We hebben de keuze gemaakt om ons te richten op 15-plussers en het buitenland.

Afgelopen jaren heeft CrossRoads Vakanties samengewerkt met de HGJB; een organisatie die super toffe christelijke vakanties organiseert. Ben jij nog geen 15 jaar en kun je dus nog niet met ons mee? Check dan even hun website. Daar zit vast iets voor jou tussen!

Ik was reisleider van CrossRoads Vakanties. Wat betekent deze verandering voor mij?

Ook voor Amarant Jongerenreizen hebben we jou als reisleider nodig! De naam verandert, maar we blijven reizen aanbieden mét inhoud voor jongeren, en jij als reisleider van Crossroads Vakanties bent daar een expert in! Net als bij CrossRoads Vakanties kun je je ook bij Amarant jongerenreizen  aanmelden om een reis te leiden. De afdeling reisleiding gaat alle reisleiders ondersteunen en begeleiden.

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of ideeën? Mail of bel vooral!
(Je kunt mailen naar reisleiders [at] amarantreizen.com)

Neem direct contact op