Neem direct contact op

Amarant Variant

Wat is een Amarant Variant-reis?

Amarant Variant organiseert net als Amarant Reizen actieve, christelijke groepsreizen. Ontmoeting, verdieping en gezelligheid staan centraal. Er is alleen één verschil! Bij Amarant Variant is er meer persoonlijke aandacht voor jou als deelnemer. Er gaat een extra reisleider mee met de groep en er wordt tijdens je vakantie meer structuur en duidelijkheid geboden. We sturen je vooraf een dagprogramma toe en houden extra rekening met wat je als deelnemer nodig hebt op reis. Zo kan iedereen genieten van een ontspannen vakantie.

Lees meer

Noorwegen Hemsedal Variant

Noorwegen / co2-compensatie €10 / Natuur & Actief / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

In het hart van het Noorse hooggebergte ligt Hemsedal. Hier, ‘in the middle of nowhere’, ligt ons vakantiehuis. Stap je de voordeur uit, dan sta je direct in een schitterende omgeving. Maar liefst twintig bergtoppen omringen ons kleine dorpje, dus we trekken de wandelschoenen aan en gaan op ontdekkingstocht. Zo wandelen we over een oud pelgrimspad, bezoeken we de staafkerk van Borgund en peddelen we de rivier af. Onderweg is er genoeg tijd om elkaar te leren kennen. Een mooie reis voor de actieve vakantieganger! Let op! De data van deze reis zijn gewijzigd.
26 juli - 2 augustus 2019
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Madeira Variant

Portugal / Natuur & Actief / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Op het ‘bloemeneiland’ zie je ’s ochtends de zon boven de oceaan opkomen. Het is de start van een zonnige nieuwe dag! Een groot deel van dit Portugese eiland is beschermd natuurgebied, nog nauwelijks ontdekt door toeristen. We bezoeken dus niet alleen de authentieke dorpjes en steden, maar trekken ook de binnenlanden in. Al wandelend genieten we van talloze bloemen, kanaries, oerbossen en kliffen om ons heen. ’s Avonds neem je nog een duik in de golven en geniet je met je medereizigers van een glas lokale wijn. Een niet te versmaden afsluiter van een heerlijke dag!
31 augustus - 7 september 2019
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Duitsland Sauerland Variant

Duitsland / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

De geur van het bos, romantische vakwerkhuisjes, waterbronnen en Middeleeuwse stadjes. Tijdens deze groepsreis ontdek je het allemaal. Want hoewel het Sauerland niet eens zo ver van Nederland ligt, is het wel op en top buitenland! Ons huis is omgeven door een grote tuin waar je aan een kabbelend beekje tot rust kan komen. Plaatsjes als Silbach en Brilon wisselen we af met een bezoekje aan druipsteengrotten en wandelingen door de groene heuvels.
20 juli - 27 juli 2019
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Zwitserland Wallis kamperen Variant

Zwitserland / Natuur & Actief / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek!

We reizen naar het beboste Saastal, dat omringd is door indrukwekkende bergtoppen. Hier wil je maar één ding: eropuit! Heb je eenmaal de bergtop van de Matterhorn aanschouwd, dan vergeet je ‘m nooit weer. Al wandelend door de bergen of het plaatsje Brig denk je prompt niet meer aan het hectische Nederlandse leven. Onderweg kom je een groot aantal karakteristieke kapelletjes tegen en wie geluk heeft spot ook steenbokken, bergmarmotten of zelfs edelweiss. Frisse berglucht, een actieve groep, mooie dagsluitingen: jij kan er na deze reis weer tegenaan!
2 augustus - 9 augustus 2019
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Cantignergues Variant

Frankrijk / Natuur & Actief / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek!

Rijd naar de Zuid-Franse zon en geniet van een reis met nét dat beetje extra gemak. Comfortabele huizen met éénpersoonskamers, een verfrissend zwembad én een decor van beboste hellingen, wijnvelden en sfeervolle dorpjes. Onze standplaats is het authentieke dorpje Cantignergues, een klein Frans gehucht van niet meer dan een handvol huizen, middenin de streek Minervois.
16 augustus - 24 augustus 2019
Duur: 9 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Leeftijd

Zwaarteclassificering

Reisstatus

Reistype

Landen

Reisduur

Bekijk 0 resultaten