Neem direct contact op

Wat is een Amarant Variant-reis?

Amarant Reizen organiseert Variantreizen die in veel opzichten gelijk zijn aan de reguliere reizen. Toch is het net een beetje anders. Bij Amarant Variant is er meer persoonlijke aandacht voor jou als deelnemer. Er gaat een extra reisleider mee met de groep en er wordt tijdens je vakantie structuur en duidelijkheid geboden. Onze reisbegeleiders nemen van tevoren contact met je op om met jou te bespreken wat jij nodig hebt. Zo hoef je niet op je tenen te lopen, maar kun je echt genieten van een ontspannen tijd met elkaar.

Je past bij een Variant-reis als…

… je het prettig vindt met reisleiders op pad te gaan die jou duidelijkheid en structuur kunnen bieden.

… je het lastig vindt om aansluiting te vinden in een groep.

.. je te maken hebt met een beperking; bijvoorbeeld autisme, licht verstandelijke beperking of psychische problematiek.

…je het fijn vindt om in een kleine groep te reizen.

We gaan ervan uit dat je voor jezelf kunt zorgen; in het dagelijks leven woon en werk je zelfstandig.

Lees meer

Belgische Ardennen Variant

België / Minibusjes / Natuur & Cultuur /

Niet meer te boeken, vol!

Omgeven door heuvels en bossen, in het zuiden van de Ardennen, zit je goed voor een vakantie in de natuur. Het landschap met oude kastelen en gezellige dorpjes wordt afgewisseld met meren en riviertjes. De Ardennen zijn de perfecte vakantiebestemming voor iedere natuurliefhebber en cultuursnuiver. Actief eropuit en daarna rustig al het moois op je in laten werken, dat is ons motto deze week.
15 juli - 22 juli 2022
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Franse Jura Variant

Frankrijk / Minibusjes / Natuur & Cultuur / persoonskamer-1-199 /

Niet meer te boeken, vol!

Frankrijk is het favoriete vakantieland van veel Nederlanders. Maar niet iedereen kent het Juragebergte. Het ligt op de grens van Frankrijk en Zwitserland. Je vindt er indrukwekkende watervallen, heldere meren en donkere grotten, maar ook wijngaarden en schattige oer-Franse dorpjes. Houd je van een museumbezoek, dan zit je goed bij het museum van ‘La Vache qui rit’ (de bekende vrolijk gekleurde kaasjes). De Jura is de perfecte plek voor mensen die op zoek zijn naar een mix van rust, sportieve activiteiten én cultuur. Ga je mee dit prachtige stukje Frankrijk ontdekken?
30 juli - 6 augustus 2022
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Noorwegen Variant

Noorwegen / co2-compensatie €10 / Minibusjes / Natuur & Actief / Vliegreis /
Bij Noorwegen denk je direct aan de prachtige fjorden, kleine stadjes en mooie uitzichten. De Noorse natuur is waanzinnig mooi. Grillige, grijze bergtoppen vormen het mysterieuze decor voor talloze sprookjes en volksverhalen. We verblijven vlakbij nationaal park Hardangervidda; een bergplateau in het zuiden van Noorwegen. Slingerende wegen met scherpe bochten voeren je de hoogte in. Af en toe passeer je een klaterende waterval. We trekken onze wandelschoenen aan en kiezen paden die ons door een landschap van rotsen, mossen en meren voeren.
5 augustus - 12 augustus 2022
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Oostenrijkse Alpen Variant

Oostenrijk / Minibusjes / Natuur & Actief / persoonskamer-1-259 /
Trek je bergschoenen maar aan, we gaan de bergen in! Het prachtige berglandschap bij het Kleinwalsertal nodigt uit tot een actieve vakantie. Er zijn zo veel mooie wandelroutes te kiezen, waar wil je heen? Wandeldagen worden afgewisseld met bezoeken aan typische Oostenrijkse dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. In onze accommodatie met uitzicht op de bergen kunnen we weer opladen voor de volgende dag. De perfecte vakantie voor de actieveling!
12 augustus - 19 augustus 2022
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Kamperen in Luxemburg Variant

Luxemburg / Minibusjes / Natuur & Actief / persoonstent-2-99 /

Gegarandeerd vertrek!

Ingeklemd tussen België, Duitsland en Frankrijk vind je het op één na kleinste land van Europa, het Groothertogdam Luxemburg. Dit kleine landje is rijk aan kastelen en natuur. De grootste stad is Luxemburg, waar we heerlijk een dagje kunnen rondwandelen, winkelen, neerstrijken in één van de parken of de moderne architectuur en eeuwenoude verdedigingswerken kunnen bezichtigen. We zetten onze tenten op in een bosrijke omgeving aan de rand van het Mullerthal. Wandelend langs spectaculaire rotsformaties, watervallen, riviertjes en kastelen, kom je erachter dat je niet ver hoeft te reizen voor een actief weekje kamperen!
19 augustus - 26 augustus 2022
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Leeftijd

Zwaarteclassificering

Reisstatus

Reistype

Landen

Reisduur

Bekijk 0 resultaten