Neem direct contact op

Reizen 2024

Tijd om leuke plannen te maken voor 2024, want ons nieuwe reisprogramma staat online! Boek nu snel jouw reis want vol = vol!

Wat is een Amarant Variant-reis?

Amarant Reizen organiseert Variantreizen die in veel opzichten gelijk zijn aan de reguliere reizen. Actief, christelijk, kleinschalig. Toch is Amarant Variant net een beetje anders. Er gaat een extra reisleider mee en er wordt tijdens je vakantie structuur en duidelijkheid geboden. Onze reisleiders nemen van tevoren contact met je op om te bespreken wat jij nodig hebt. Zo hoef je niet op je tenen te lopen, maar kun je echt genieten van een ontspannen tijd met elkaar.

Je past bij een Variant-reis als…

… je het prettig vindt met reisleiders op pad te gaan die jou duidelijkheid en structuur kunnen bieden.

… je het lastig vindt om aansluiting te vinden in een groep.

.. je te maken hebt met een beperking; bijvoorbeeld autisme, een licht verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel.

…je het fijn vindt om in een kleine groep te reizen.

… je voor jezelf kunt zorgen; je kunt je eigen financiën en evt. medicatie beheren en in het dagelijks leven woon en werk je nagenoeg zelfstandig.

 

NIEUW – Om goed in te kunnen schatten of een Variant-reis voor jou de beste optie is, mailen we je na je boeking een aanmeldformulier. Hiermee krijgen we een beeld van wat jij kunt en nodig hebt. Daarna zullen we je laten weten of je boeking definitief kan worden gemaakt.

Ga je voor het eerst mee met Amarant Variant? Dan zullen we na ontvangst van het formulier ook telefonisch contact opnemen met een begeleider.

Lees meer

Denemarken – Variant

Denemarken / Minibusjes /

Niet meer te boeken, vol!

Ga jij mee op vakantie naar het zuiden van Denemarken? We verblijven in een verbouwde boerderij in de provincie Jutland. Niet ver van ons huis vind je Legohouse en het wereldberoemde park Legoland®, met een madurodam van legoblokjes en gave attracties!
2 augustus - 9 augustus 2024
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Leeftijd

Zwaarteclassificering

Reisstatus

Reistype

Landen

Reisduur

Bekijk 0 resultaten