Neem direct contact op

Wat is een Amarant Variant-reis?

Amarant Reizen organiseert Variantreizen die in veel opzichten gelijk zijn aan de reguliere reizen. Actief, christelijk, kleinschalig. Toch is Amarant Variant net een beetje anders. Er gaat een extra reisleider mee en er wordt tijdens je vakantie structuur en duidelijkheid geboden. Onze reisleiders nemen van tevoren contact met je op om te bespreken wat jij nodig hebt. Zo hoef je niet op je tenen te lopen, maar kun je echt genieten van een ontspannen tijd met elkaar.

Je past bij een Variant-reis als…

… je het prettig vindt met reisleiders op pad te gaan die jou duidelijkheid en structuur kunnen bieden.

… je het lastig vindt om aansluiting te vinden in een groep.

.. je te maken hebt met een beperking; bijvoorbeeld autisme, een licht verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel.

…je het fijn vindt om in een kleine groep te reizen.

… je voor jezelf kunt zorgen; je kunt je eigen financiën en evt. medicatie beheren en in het dagelijks leven woon en werk je nagenoeg zelfstandig.

 

NIEUW – Om goed in te kunnen schatten of een Variant-reis voor jou de beste optie is, mailen we je na je boeking een aanmeldformulier. Hiermee krijgen we een beeld van wat jij kunt en nodig hebt. Daarna zullen we je laten weten of je boeking definitief kan worden gemaakt.

Ga je voor het eerst mee met Amarant Variant? Dan zullen we na ontvangst van het formulier ook telefonisch contact opnemen met een begeleider.

Lees meer

Portugal Algarve Variant

Portugal / Natuur & Cultuur / Variantreizen / Vliegreis /

Gegarandeerd vertrek op aanvraag!

Nog 1 plaats voor een vrouwelijke deelnemer. Aan de Portugese kust van de Algarve vind je voor elk wat wils: indrukwekkende kliffen aan de kust, een vaartocht waarbij je misschien wel dolfijnen spot, kleurrijke oude steden en natuurlijk zon, zee en strand. Een reis voor zowel de actieveling als de cultuurliefhebber!
24 juni - 1 juli 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Belgische Ardennen Variant

België / Minibusjes / Natuur & Actief / Variantreizen /

Gegarandeerd vertrek!

In de Ardennen is zoveel te doen! Wandelen of kayakken. Een bezoek aan een grot, een burcht of een valkenshow. Een chocoladetour en een kayaktocht. Vanuit ons heerlijke vakantiehuis kun je alle kanten op voor een superleuke vakantie. Na een activiteit is het heerlijk om even te relaxen in de jacuzzi. Op en top genieten!
21 juli - 28 juli 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Kamperen aan de Moezel Variant

Minibusjes / Natuur & Actief / Variantreizen /

Bijna gegarandeerd vertrek

Geniet ’s ochtends van een kop vers gezette koffie in de buitenlucht. Kamperen is één van de meest rustgevende manieren van vakantie vieren. Het glooiende heuvellandschap van de Moezel, de kronkelende rivier en schilderachtige stadjes maken het plaatje compleet. Als een glinsterend lint slingert de Moezel door het Duitse land. Eromheen liggen wijngaarden en steile hellingen. Een prachtige plek voor een fantastische vakantie!
28 juli - 4 augustus 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Wandelreis Duitsland Variant

Duitsland / Natuur & Actief / Variantreizen /

Gegarandeerd vertrek!

Heuvels, bossen en slingerende rivieren… De Eifel is een populaire vakantiestreek in Duitsland. Wandelend over de kronkelende weggetjes dwars door het groen besef je: ik ben er even echt tussenuit! Op nog geen vier uur rijden van Utrecht voelt het al helemaal als buitenland. In het landschap van heuvels en diepe meren maken we wandelingen met verrassend veel hoogteverschil. Kan jij het aan?
4 augustus - 11 augustus 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (4/5)

Eilandvakantie Denemarken Variant

Denemarken / Natuur & Actief / Natuur & Cultuur / Variantreizen /

Bijna gegarandeerd vertrek

In het zuiden van Denemarken ervaar je het echte eilandgevoel. Op het eiland Langeland, waar de kust altijd dichtbij is, kun je heerlijk uitwaaien! De zee, het strand, hoge kliffen en enorme velden met zwarte bessenstruiken; hier ontstaat vanzelf ruimte in je hoofd. Het is er net zo relaxed als op onze wadden, maar dan met die typische Scandinavische sfeer.
11 augustus - 19 augustus 2023
Duur: 9 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Leeftijd

Zwaarteclassificering

Reisstatus

Reistype

Landen

Reisduur

Bekijk 0 resultaten