Neem direct contact op

Amarant Variant

Wat is een Amarant Variant-reis?

Amarant Variant organiseert net als Amarant Reizen actieve, christelijke groepsreizen. Ontmoeting, verdieping en gezelligheid staan centraal. Er is alleen één verschil! Bij Amarant Variant is er meer persoonlijke aandacht voor jou als deelnemer. Er gaat een extra reisleider mee met de groep en er wordt tijdens je vakantie meer structuur en duidelijkheid geboden. We sturen je vooraf een dagprogramma toe en houden extra rekening met wat je als deelnemer nodig hebt op reis. Zo kan iedereen genieten van een ontspannen vakantie.

Lees meer

Canarische Eilanden Variant

Spanje / Natuur & Actief / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Witte stranden, blauwe zee, ruig binnenland: dat is Fuerteventura in een notendop. Op dit eiland vind je meer berggeiten dan mensen! Dankzij de permanente zeebries is het klimaat er aangenaam. Geniet van een zonnige vakantie in de Atlantische Oceaan. Het landschap is vulkanisch en onherbergzaam, vol met cactussen en diepe ravijnen. Die ravijnen kunnen ineens kleine oases herbergen.
21 juli - 28 juli 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Ierland County Kerry Variant

Ierland / Natuur & Cultuur / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Weinig landen spreken zo tot de verbeelding als Ierland. Een mysterieuze sfeer hangt over het landschap dat regelmatig in mistflarden is gehuld. Killarney is een schilderachtig stadje en het perfecte startpunt van onze vakantie. In feite ligt deze stad midden in een National Park met een aantal vervallen abdijen en kastelen. Ontmoet de hartelijke bevolking in één van de vele pubs en geniet van de traditionele Ierse muziek. Fáilte go hÉireann!
30 juni - 7 juli 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (2/5)

België Ardennen Variant

België / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

Op een mooie locatie in de Ardennen, vlakbij het Vlaamse Durbuy, is het goed toeven. Tussen de glooiende heuvels wandel je van het ene mooie uitzicht naar het andere. Door het landschap verspreid liggen gezellige dorpjes, waar je na een wandeling even op adem kunt komen. Het is de perfecte bestemming om actief bezig te zijn. Al wandelend of fietsend zie je de omgeving aan je voorbijtrekken. Na een activiteit is het heerlijk om met een boek in de tuin te zitten of met elkaar te genieten van een avondmaaltijd. Hier in de Ardennen blijkt maar weer: voor een ultiem vakantiegevoel hoef je helemaal niet zo ver weg te gaan.
17 augustus - 24 augustus 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Nederland Texel Variant

Nederland / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

Kom eens lekker uitwaaien op Texel! Dit waddeneiland beschikt over mooie stranden, glooiende duinen vol wiegend helmgras, prachtige fietsroutes en honderden soorten vogels. Op Texel kun je dagelijks lange strandwandelingen maken. Maar het eiland biedt ook een scala aan kunst en cultuur. Je kunt de oude vuurtoren beklimmen of heerlijk tot rust komen op een terrasje. Vanuit een gezellige woonboerderij verkennen we het mooie Texel en genieten we van het echte eilandgevoel.
3 augustus - 10 augustus 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (1/5)

Zwitserland Jura Variant

Zwitserland / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

De groene berghelling strekt zich uit onder je voeten. Om je heen staan geurige fruitbomen en boerderijen met typische houten luiken. Welkom in de Jura, een mooi natuurgebied op de grens tussen Frankrijk en Zwitserland. We rijden in één dag naar onze camping; hier slaan we onze tenten op en genieten we van het ‘back to basic’-gevoel. We starten de dag rustig met een ontbijtje in de buitenlucht. Daarna trekken we eropuit, de natuur in!
11 augustus - 18 augustus 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Duitsland Harz Variant

Duitsland / Natuur & Actief / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek op aanvraag!

In het hart van Duitsland ligt het gebergte de Harz, een geliefd gebergte voor wandelaars en natuurliefhebbers. Een uitgebreid netwerk aan wandelpaden start bij de voordeur van ons vakantiehuis. Oude spoorbanen verbinden diverse steden met elkaar. Laat je terugvoeren in de geschiedenis als je de vele kastelen en burchten bezoekt.
13 juli - 20 juli 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Zuid-Frankrijk Variant

Frankrijk / Natuur & Actief / Vliegreis /

Gegarandeerd vertrek!

In de omgeving van Narbonne en Carcassonne ligt onze bestemming: Cantignergues. Een typisch Zuid-Frans dorpje op een beboste berghelling. Een heerlijke plek om even weg te zijn van alles. In het dorp is nauwelijks mobiel bereik maar wél eindeloos veel mogelijkheden om de natuur in te trekken. Vanaf een bergtop net buiten het dorp heb je een prachtig uitzicht. Bij helder weer kun je soms zelfs de (besneeuwde) toppen van de Pyreneeën zien. Wandelen naar deze top is letterlijk en figuurlijk adembenemend!
28 juli - 4 augustus 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Leeftijd

Zwaarteclassificering

Reisstatus

Reistype

Landen

Reisduur