5 x waarom het voorjaar het seizoen voor vakantie is
voorjaar vakantie

In het voorjaar op vakantie? Hier lees je waarom!

Misschien heb je de website van Amarant al doorgespit op zoek naar een bestemming voor de zomervakantie. Wat kan de zomer soms nog ver weg lijken. Maar waarom zou je wachten? Wij vinden juist het voorjaar de ideale periode om er eens lekker op vakantie te gaan. Vijf redenen waarom.

Weg met de winterdip

Toe aan zonnestralen op je lijf en tijd voor jezelf na de familieverplichtingen van de decembermaand? Je winterdip is snel voorbij als je een voorjaarsreisje in het vooruitzicht hebt. Juist in het voorjaar lijkt je lichaam de zonnestralen wel op te kunnen slurpen. Kom maar op met die vitamine D. En als je terug komt van vakantie is het langer licht en minder koud. Voor je het weet is het zomer!

Vakantie in het voorjaar is beter voor je portemonnee

Misschien heb je in december wel een eindejaarsuitkering of dertiende maand gekregen. Als je geen wasmachine te repareren hebt of moet sparen voor je rijbewijs, zouden wij zeggen: zie het als vakantiegeld voor het voorjaar! Fijn toch, zoโ€™n extraatje. En natuurlijk valt het voorjaar in het laagseizoen en dat betekent lagere prijzen. Krijg je in het voorjaar dan je vakantiegeld op je rekening, dan kan je met een beetje geluk gewoon twee keer met ons op reis ๐Ÿ˜‰ Kijk hier hoeveel vakantiegeld jij krijgt!

In het voorjaar op reis is lekker collegiaal

Vrije dagen regelen op het werk is minder lastig als je in het voorjaar op vakantie wil dan in de zomer. In de maanden van het voorjaar wil niet iedereen tegelijk op vakantie, dat is in het hoogseizoen wel anders. Dus collegaโ€™s blij, jij blij!

Het voorjaar heeft een prima temperatuurtje

Avontuurlijk en actief zijn sleutelwoorden van onze reizen, en dat kan in de zomer flink zweten betekenen. Ga je op reis in het voorjaar, dan is de temperatuur nog heerlijk voor een sportieve wandeling of mountainbiketocht.

Bloesem en terrasjesweer tijdens een vakantie in het voorjaar

In het voorjaar is de natuur op zijn mooist. Alles staat volop in bloei. Houd je camera maar binnen handbereik, want dit wordt genieten! Bovendien is het in dit seizoen overal nog lekker rustig. Genoeg plaats op terrasjes om als groep neer te strijken, en het strand of het bos heb je bijna voor jezelf.

Wij zien alleen maar voordelen om in het voorjaar op vakantie te gaan. Zet de regenlaarzen maar in de kast en breng je sneeuwschuiver terug naar de schuur. Zonnebril klaar? Boeken maar! Check hier al onze voorjaars vakanties.