Nederland

Winterwandeling: Via het Elsvoorderpad en het Markluiderpad door de IJsselvallei

Activiteit

Dit jaar bewandelen we vier klompenpaden! De serie seizoenswandelingen bestaat uit vier totaal verschillende wandelingen, door vier verschillende landschappen, steeds in het bijpassende seizoen. Tijdens iedere wandeling sjouwen we over een gemarkeerd klompenpad. Het kenmerk van klompenpaden is dat ze deels over boerenland gaan, dat normaal niet toegankelijk is. Dat betekent dat we ons minder aan de gebaande wegen hoeven te houden en dat een relatief groot deel van de routes onverhard is. Een enthousiaste gids en natuurkenner van A Rocha neemt ons mee op pad.

Photos

BESCHRIJVING

WINTERWANDELING: Via het Elsvoorderpad en het Markluiderpad door de IJsselvallei

We lopen kilometers langs de IJssel en verkennen enkele eeuwenoude dorpen, Vochten en Veessen, met de bijbehorende monumentale boerderijen. We rekenen op eindeloze vergezichten en op V-formaties met ganzen boven ons hoofd.

Datum: 9 november 2019
Lengte: 14-16 km
Startpunt: NS Station Wijhe
Eindpunt: NS Station Wijhe

REISDETAILS

INBEGREPEN

  • koffie/thee met wat lekkers
  • natuurkenner van A Rocha

NIET INBEGREPEN

  • maaltijden en overige consumpties
  • vervoer van en naar begin- en eindpunt

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Fijn dat je met ons mee gaat wandelen! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een brief van de gids. Hierin wordt een verzamelplaats en –tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids staan hierin vermeld.