Neem direct contact op

Eenvoudig christelijke reizen boeken

Ben jij op zoek naar een organisatie die voor jou een christelijke reis organiseert? Dan ben je bij Amarant Reizen aan het juiste adres. We hebben een groot aantal mooie reizen voor je klaarstaan, waarbij de christelijke identiteit een belangrijke plek inneemt. Op reis wordt er ruimte gegeven om na te denken over het geloof. De mooiste geloofsgesprekken heb je bijvoorbeeld tijdens een wandeling, maar ook wordt er een dagopening en een dagsluiting georganiseerd. Op zondag nemen we ook de tijd om naar een kerkdienst te gaan of zelf een overdenking te verzorgen. De reisleider neemt hierin altijd het voortouw. Wil jij weten welke christelijke reizen wij allemaal voor je te bieden hebben? Neem hier dan gewoon even een kijkje voor op onze website.

Reizen vanuit christelijk perspectief
Wil jij christelijke reizen boeken waarbij je er zeker van kunt zijn dat je mooie dingen mee gaat maken? Bij ons reis je in een klein groepje met mensen die gelijkgestemd zijn. Inspirerende mensen waar je mooie gesprekken mee kunt hebben en waar jij met plezier de wereld mee ontdekt. We raden je aan om eens een kijkje te komen nemen bij wat wij je allemaal te bieden hebben. We hebben onze reizen overzichtelijk voor je op onze website gezet. Waar jij ook naartoe wil, we hebben een mooie reis voor je klaarstaan. Je kunt dan ook gelijk zien wat onze reizen op christelijk gebied allemaal precies inhouden.

 

Wil jij christelijke reizen boeken?

Als jij interesse hebt in christelijke reizen, dan neem je hierover gewoon even contact met ons op. Samen met jou bekijken we dan wat voor reis er het beste aansluit op je wensen. Als je met ons op vakantie gaat bieden we je een programma dat leuke mogelijkheden biedt. Bij ons doe je gewoon mee waar je aan mee wilt doen en heb je ook inspraak als het aankomt op het reisprogramma. Zo wordt het echt een reis waar je optimaal van kunt genieten, ook op het gebied van je geloof.

Rondreis Albanië

Albanië / Natuur & Cultuur / Rondreis / Vliegreis /

Boek vóór 1 juni!

Een schitterende kustlijn, mooie bergstadjes en een ruig binnenland. Reis met ons door Albanië, ‘de laatste onontdekte parel van Europa’, waar de mensen supervriendelijk zijn en er álles aan doen om het je naar de zin te maken. De beelden van Wie is de Mol afgelopen jaar hebben veel Nederlanders overtuigd van de veelzijdigheid en schoonheid van Albanië. Tijdens deze rondreis maak je letterlijk en figuurlijk kennis met verschillende kanten van dit land in de Balkan.
21 juli - 1 augustus 2023
Duur: 12 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Rondreis Noord-Macedonië

Noord-Macedonie / Natuur & Actief / Natuur & Cultuur / Rondreis / Vliegreis /

Gegarandeerd vertrek!

Onbekend maakt onbemind, luidt het spreekwoord. Maar dat gaat niet op voor Noord-Macedonië. Van deze nog niet door toeristen overspoelde vakantiebestemming moét je wel houden! Het land hoort bij de Balkan en ligt ingeklemd tussen Griekenland, Bulgarije, Kosovo en Albanië. In huurauto’s verkennen we het land en ontdekken we hoe veelzijdig het is. Deze rondreis is een aangename combinatie van wandel- of mountainbiketochten in de bergen van Mavrovo National Park, historie snuiven en culinair genieten in Skopje en relaxen en watersporten bij het meer van Ohrid. Het is geen doorsneevakantie, en daarom juist zo leuk.
8 september - 19 september 2023
Duur: 12 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Portugal Algarve

Portugal / Natuur & Cultuur / Vliegreis /

Bijna gegarandeerd vertrek

Lekker weg in het naseizoen? In de septembermaand is het aangenaam vertoeven in het zuiden van Portugal. Als iedereen weer aan het werk is en de files op de Nederlandse snelwegen zich aaneenrijgen, wandelen wij over het strand en genieten van een gemiddelde temperatuur van 26 graden. De Algarve is een wandelparadijs bij uitstek. Cultuur snuiven doen we in de smalle straatjes van de authentieke Portugese dorpjes, tijdens een bezoek aan de oude binnenstad van Faro en bij een bezichtiging van de kerken in Tavira. Een reis voor zowel de actieveling als de cultuurliefhebber!
16 september - 23 september 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Kampeervakantie Zweden

Zweden / Minibusjes / Natuur & Actief /

Gegarandeerd vertrek!

Zweden is één van de favorieten van kampeerliefhebbers. Het land van elanden, houthakkers en Pippi Langkous! Heb jij zin in een echte outdoorvakantie midden in het bos? Laten we dan samen Zweden ontdekken. We kamperen pal naast een meer op een sfeervolle camping. We kunnen zo het meer op kanoën en daar zelfs overnachten op één van de eilandjes.
14 juli - 25 juli 2023
Duur: 12 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Zwitserland Wallis

Zwitserland / Minibusjes / Natuur & Actief /
Ga mee kamperen in het ruigste stuk van Zwitserland! Je kunt hier rodelen en zelfs steppen en je maakt er de mooiste bergwandelingen. Heb je eenmaal de bergtop van de Matterhorn gezien, dan vergeet je ‘m nooit weer. Hier wil je maar één ding: eropuit! Omringd door hoge pieken zul je op en top genieten. Wandelschoenen aan en gaan!
21 juli - 1 augustus 2023
Duur: 12 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (4/5)

Lago di Como

Italië / Minibusjes / Natuur & Cultuur /

Gegarandeerd vertrek!

Leg je handdoekje neer aan het Comomeer en kijk om je heen. De eeuwige sneeuw op de bergtoppen van de Alpen zijn altijd dichtbij. Dat maakt het tot een bijzondere bestemming. Je kiest niet voor niets voor Amarant, dus al te lang blijven we niet liggen op ons handdoekje. Neem een duik, bezoek een van de vele charmante stadjes of wandel langs de mooiste watervallen bij Pian di Spanga.
24 juli - 4 augustus 2023
Duur: 12 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (2/5)

(Wild)Kampeertrektocht Noorwegen

Noorwegen / Minibusjes / Natuur & Actief / Rondreis /

Gegarandeerd vertrek!

Indrukwekkende fjorden, ruige berggebieden en stille meren: de Noorse natuur is waanzinnig mooi. Grillige, grijze bergtoppen vormen het mysterieuze decor voor talloze sprookjes en volksverhalen. We trekken in minibusjes door het zuiden van Noorwegen. Overdag wandelen we door de bergen, bezoeken we het mooie Oslo of raften we door het wilde rivierwater. Natuurlijk kunnen we ook lekker ontspannen en even bijkomen van alle indrukken. Daalt de avond, dan zetten we ons tentenkamp op in het wild of op een camping. Dit wordt een adembenemend avontuur!
28 juli - 11 augustus 2023
Duur: 15 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (4/5)

Oostenrijk Schladming

Oostenrijk / Minibusjes / Natuur & Actief /
In een van de populairste delen van de Oostenrijkse Alpen maken we adembenemend mooie hikes. De korstmossen en het woeste rotslandschap geven je het gevoel te wandelen door een oerlandschap. Tussen het donkere gesteente schitteren bergmeertjes in de zon. Loop jij hier ook deze zomer?
2 augustus - 12 augustus 2023
Duur: 11 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (4/5)

Avontuurlijk Zwarte Woud

Duitsland / Minibusjes / Natuur & Actief /
Het Zwarte Woud is de perfecte plek voor een avontuurlijke kampeerweek in het zuiden van Duitsland. Maak een kanotocht, bezoek leuke stadjes, rodel van de berg af of stap op een mountainbike voor een uitdagende tocht door de heuvels. En natuurlijk genieten we op een terrasje van een lekkere punt Schwarzwalder Kirsch. De kers op de taart!
4 augustus - 14 augustus 2023
Duur: 11 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Wandelreis Madeira

Portugal / Natuur & Actief / Vliegreis /

Niet meer te boeken, vol!

Op ‘bloemeneiland’ Madeira zie je ’s ochtends de zon boven de oceaan opkomen. De start van een nieuwe dag! Een groot deel van dit Portugese eiland is beschermd natuurgebied. We bezoeken op deze wandelreis niet alleen de authentieke dorpjes en steden, maar trekken juist ook de binnenlanden in. Al wandelend genieten we van talloze bloemen, vrolijk gekleurde kanaries, oerbossen en steile kliffen. ’s Avonds neem je nog een duik in de golven en geniet je met je medereizigers van een glas lokale wijn. Een niet te versmaden afsluiter van een heerlijke dag!
16 juni - 23 juni 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Bella Perugia SINGLE

Italië / Natuur & Cultuur / Singlereis / Vliegreis /

Gegarandeerd vertrek op aanvraag!

In het hart van Italië liggen de groene heuvels van de provincie Perugia. De zon, de rijke grond en de aanwezigheid van beekjes en riviertjes maken deze streek zeer geschikt voor de wijnbouw. Heel toepasselijk verblijven we deze vakantie dan ook in een oude wijnboerderij, die omgebouwd is tot een gezellige Agriturismo met meerdere appartementen. Vanuit deze locatie bezoeken we de mooiste plekken van de omgeving. Perugia is rijk aan dromerige heuvelstadjes met smalle straatjes en oude vestingmuren. Maar we genieten ook van de natuur en de heerlijke Italiaanse keuken.
6 juli - 15 juli 2023
Duur: 10 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

(Wild)Kampeertrektocht Noorwegen

Noorwegen / Minibusjes / Natuur & Actief / Rondreis /
Boek vóór 1 juni! Indrukwekkende fjorden, ruige berggebieden en stille meren: de Noorse natuur is waanzinnig mooi. Grillige, grijze bergtoppen vormen het mysterieuze decor voor talloze sprookjes en volksverhalen. We trekken in minibusjes door het zuiden van Noorwegen. Overdag wandelen we door de bergen, bezoeken we het mooie Oslo of raften we door het wilde rivierwater. Natuurlijk kunnen we ook lekker ontspannen en even bijkomen van alle indrukken. Daalt de avond, dan zetten we ons tentenkamp op in het wild of op een camping. Dit wordt een adembenemend avontuur!
14 juli - 28 juli 2023
Duur: 15 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (4/5)

Bretagne Côtes-d’Armor

Frankrijk / Minibusjes / Natuur & Actief /

Niet meer te boeken, vol!

Bretagne, het meest westelijke schiereiland van Frankrijk, wordt ook wel eens ‘het andere Frankrijk’ genoemd. Oude huizen van graniet en vrolijk gekleurde tuinen doen denken aan Engelse cottages. Het ligt hemelsbreed dan ook niet ver bij Groot Brittannië vandaan. En wist je dat Bretagne een eigen Keltische taal heeft - het Bretons? Dit jaar verblijven we aan de schitterende noordkust van het departement Côtes d’Armor. Hier vind je een intens blauwe zee, rotsachtige kliffen en het ene na het andere badplaatsje. Langs de Bretonse kust loopt het 2000 kilometer lange Sentiers des Douaniers, een geliefd wandelpad met fenomenale uitzichten.
14 juli - 21 juli 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 40 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Onvergetelijk Noorwegen

Noorwegen / Minibusjes / Natuur & Actief /

Niet meer te boeken, vol!

We trekken naar het ruige westen van Noorwegen, waar een fascinerend landschap van bergen, gletsjers en de langste fjord van Noorwegen je een onvergetelijke ervaring biedt. Het nodigt je uit om de frisse lucht op te snuiven en te voet de omgeving te verkennen. Het natuurschoon is adembenemend, maar dit gebied heeft ook een rijke geschiedenis om te ontdekken. Geniet van deze rijkdom aan natuur en cultuur tijdens een heerlijke vakantie in het Sogndal.
17 juli - 28 juli 2023
Duur: 12 dagen

Leeftijd: Vanaf 40 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Ierse westkust

Ierland / Natuur & Actief / Vliegreis /

Gegarandeerd vertrek op aanvraag!

Nog één plek beschikbaar voor een vrouw in een tweepersoonskamer!

Nog één plek beschikbaar voor een vrouw in een tweepersoonskamer! Proef de relaxte sfeer van Ierland en de rauwe kracht van de zee in nationaal park The Burren. Struin urenlang langs de grillige rotskust en bezoek de beroemde Cliffs of Moher die ruim 100 meter oprijzen uit de Atlantische Oceaan. De kliffen behoren tot de meest bezochte plekken in Ierland. Rijd over de bochtige Wild Atlantic Way naar het middeleeuwse Galway. Het Ierse volk staat bekend om zijn gastvrijheid en vriendelijkheid. Vraag je hier de weg, dan krijg je er meteen een tip bij voor een gezellige pub. En kijk niet raar op als men je er persoonlijk naar toe begeleidt.
22 juli - 29 juli 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Guernsey Island

Groot-Brittannië / Minibusjes / Natuur & Cultuur /

Gegarandeerd vertrek!

Nog één plek beschikbaar voor een man in een tweepersoonstent!

Nog één plek beschikbaar voor een man in een tweepersoonstent! Verlaat de gebaande vakantiepaden en ontdek Guernsey, een intrigerend eiland met een aangenaam klimaat, chique huizen, stille stranden en een boeiende geschiedenis. Een eiland met klifpaden die over kleine weggetjes langs afgelegen baaien voeren. Een eiland met voor iedereen wat wils: outdoorlovers, museumbezoekers, strandliefhebbers of mensen die op zoek zijn naar rust. Dompel je onder in Britse en Franse invloeden en de gastvrijheid van de eilandbewoners tijdens deze net-even-anders-kampeervakantie.
26 juli - 4 augustus 2023
Duur: 10 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Zwitserse Jura SINGLE

Zwitserland / Minibusjes / Natuur & Actief / Singlereis /

Niet meer te boeken, vol!

In minibusjes rijden we via Frankrijk naar de Jura. Terwijl het landschap om ons heen steeds heuvelachtiger wordt, zien we in de verte de machtige bergen van Zwitserland al opdoemen. Vanuit een eenvoudig, typisch Zwitsers vakantiehuis op bijna 2000 meter hoogte trekken we er elke dag op uit, want hier in de Jura wil je vooral buiten zijn. Dit Franstalige deel van Zwitserland biedt naast kleine charmante stadjes een uitgebreid netwerk aan wandel- en mountainbikeroutes.
31 juli - 10 augustus 2023
Duur: 11 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Italië Lago di Como

Italië / Minibusjes / Natuur & Cultuur /

Gegarandeerd vertrek!

Leg je handdoekje neer aan het Comomeer en kijk om je heen. De eeuwige sneeuw op de bergtoppen van de Alpen zijn altijd dichtbij. Dat maakt het tot een bijzondere bestemming. Je kiest niet voor niets voor Amarant, dus al te lang blijven we niet liggen op ons handdoekje. Neem een duik, bezoek een van de vele charmante stadjes of wandel langs de mooiste watervallen bij Pian di Spanga.
4 augustus - 15 augustus 2023
Duur: 12 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Kampeertrektocht Slovenië-Oostenrijk

Oostenrijk / Slovenië / Minibusjes / Natuur & Actief / Natuur & Cultuur / Rondreis /
Deze roadtrip brengt je naar de machtige bergen van Oostenrijk en Slovenië. In twee weken hoppen we van camping naar camping en staan gezelligheid en gave activiteiten centraal. Op elke camping blijven we een aantal dagen, zodat we de omgeving goed leren kennen. Tijd genoeg dus voor een hike, een zipline of een mooie stad. De reis zal een combinatie zijn van cultuur, natuur, sportieve activiteiten en gezellige terrasjes. Ingrediënten voor een afwisselende roadtrip.    
4 augustus - 15 augustus 2023
Duur: 12 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Zwitserland Bergwandelen

Zwitserland / Minibusjes / Natuur & Actief /

Gegarandeerd vertrek!

Steile rotswanden, ongerepte bossen en een grijsblauw meer. Kiental is een klein dorpje op 958 meter hoogte in een schitterend Alpenlandschap, het Zwitserse Berner Oberland. Een perfecte locatie voor wandelingen met adembenemende uitzichten. Een van de mooiste hikes voert naar de turkooisblauwe, instagrammable Oeschinensee. Trek je bergschoenen aan en maak onvergetelijke hooggebergtewandelingen!
11 augustus - 22 augustus 2023
Duur: 12 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Rondreis Marokko

Marokko / Natuur & Actief / Natuur & Cultuur / Rondreis / Vliegreis /

Bijna gegarandeerd vertrek

Een spectaculaire jeepsafari neemt je mee naar het hart van Marokko. Over hoge bergpassen en door diepe dalen, langs de hoogste watervallen van Noord-Afrika en door uitgestrekte woestijnen. Een jeep is bij uitstek geschikt om daar te komen waar de grote massa toeristen niet komt. Op onze reis vallen we dan ook van de ene verbazing in de andere. De ene dag rijden we door een vruchtbare vallei en de volgende dag verblijven we midden in de woestijn. Uiteraard bekijken we al dat moois niet alleen vanuit de jeep. Er is genoeg tijd voor allerlei uitstapjes.
15 augustus - 26 augustus 2023
Duur: 12 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (4/5)

Engelse Zuidkust SINGLE

Groot-Brittannië / Minibusjes / Natuur & Cultuur / Singlereis /

Gegarandeerd vertrek!

Witte krijtrotsen komen in zicht als we de Engelse zuidkust naderen. We slaan onze tenten op in East Sussex en laten ons onderdompelen in het typisch Britse landleven. Met de machtige zee, kastelen, ruïnes en het nationale park South Downs on our doorstep kun je de geschiedenis bijna proeven! Een ideale plek om de benen te strekken en met elkaar te genieten van dit prachtige land.
21 augustus - 1 september 2023
Duur: 12 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Adembenemend Andalusië

Spanje / Natuur & Cultuur / Vliegreis /
Het zuiden van Spanje is de streek van de witte bergdorpjes, de zogenaamde ‘pueblos blancos’. Vanuit ons privézwembad in zo’n Andalusisch wit bergdorp hebben we een adembenemend zicht op de omringende heuvels en de strakblauwe lucht. De streek La Axarquía trekt wandelaars die de platgetreden paden willen ontwijken. We bewonderen het wereldberoemde paleis Alhambra, bezoeken een stuwmeer dat opvallend natuurlijk aandoet en maken een spectaculaire wandeling over hangbruggen.
6 oktober - 17 oktober 2023
Duur: 12 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Zomer op Terschelling

Nederland / Natuur & Cultuur /

Gegarandeerd vertrek!

Terschelling behoort al jaren tot de snelst volgeboekte bestemmingen bij Amarant. En dat is niet voor niets. Het waddeneiland staat bekend om de schone stranden, haar prachtige en vooral gevarieerde natuurgebieden en natuurlijk de Brandaris, de beroemdste vuurtoren van Nederland. Maak een fikse wandeling of mooie fietstocht en trakteer jezelf op een koele dorstlesser in één van de gezellige strandpaviljoens. Hier komt je hoofd tot rust en leeft je hart op!
23 juni - 30 juni 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (1/5)

Rondreis Albanië SINGLE

Albanië / Natuur & Cultuur / Rondreis / Singlereis / Vliegreis /

Gegarandeerd vertrek op aanvraag!

Een schitterende kustlijn, mooie bergstadjes en een ruig binnenland. Reis met ons door Albanië, ‘de laatste onontdekte parel van Europa’, waar de mensen supervriendelijk zijn en er álles aan doen om het je naar de zin te maken. De beelden van Wie is de Mol afgelopen jaar hebben veel Nederlanders overtuigd van de veelzijdigheid en schoonheid van Albanië. Tijdens deze rondreis maak je letterlijk en figuurlijk kennis met verschillende kanten van dit land in de Balkan.
7 juli - 18 juli 2023
Duur: 12 dagen

Leeftijd: 30-45 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Portugal Madeira

Portugal / Natuur & Actief / Vliegreis /

Niet meer te boeken, vol!

Op ‘bloemeneiland’ Madeira zie je ’s ochtends de zon boven de oceaan opkomen. De start van een nieuwe dag! Een groot deel van dit Portugese eiland is beschermd natuurgebied. Het eiland staat bekend als wandelparadijs, maar er is nog veel meer te zien en doen. We kopen vers fruit in Funchal, trekken de binnenlanden in, bezoeken exotische tuinen en vulkanische grotten.
10 juli - 17 juli 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 30-45 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Lac d’Annecy SINGLE

Frankrijk / Minibusjes / Natuur & Actief / Singlereis /

Niet meer te boeken, vol!

Een perfecte mix van gezelligheid aan het water en je hoofd leegmaken in de bergen vind je bij het meer van Annecy. Het meer is ontstaan door het smeltende gletsjerwater uit de Franse Alpen, maar het zwemwater heeft een heerlijke temperatuur. Ga je mee naar deze zonnige kampeerbestemming, dan combineer je het beste van twee werelden.  
28 juli - 7 augustus 2023
Duur: 11 dagen

Leeftijd: 30-45 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Ardennen Deluxe

België / Deluxe / Eigen vervoer of Minibus / Natuur & Cultuur /

Gegarandeerd vertrek!

Nog plek voor één man op een tweepersoonskamer!

Nog plek voor één man op een tweepersoonskamer! Laat je verwennen tijdens deze Deluxe-reis. Op een prachtige locatie in de Ardennen, met het natuurgebied De Hoge Venen-Eifel om de hoek, is het goed toeven. Tussen de glooiende heuvels wandel je van het ene mooie uitzicht naar het andere. Grote steden vind je hier niet. Wel hier en daar een pittoresk dorpje in een groene vallei. Het is de perfecte bestemming om te genieten van de natuur én actief bezig te zijn. Na een activiteit is het dan ook heerlijk om even te ontspannen en daarna aan te schuiven aan een rijk gedekte tafel. Er gaat een kookliefhebber mee die dagelijks voor ons zal koken. Op en top genieten!
4 augustus - 11 augustus 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 30-45 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Djursland Denemarken SINGLE

Denemarken / Natuur & Actief / Singlereis /

Niet meer te boeken, vol!

Eindeloze vergezichten. Spectaculaire wolkenluchten. Geplaveide straatjes en kleurrijke vakwerkhuizen. Lange stranden, met bossen bedekte heuvels en kasteelruïnes. Aan de oostkust van Denemarken, op het mooie schiereiland Djursland, ervaar je Denemarken in al zijn veelzijdigheid. Ga mee op een reis waar culturele uitstapjes en lange fietstochten worden afgesloten aan het strand. Met je voeten in het zand en je ogen dicht, luister je naar het geluid van de zee. Deze vakantie mag nog wel even duren.
5 augustus - 12 augustus 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 30-45 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Toscane Pistoia

Italië / Natuur & Cultuur / Vliegreis /
In het hart van Toscane, gelegen tussen de machtige steden Florence en Lucca, vonden wij een kleurrijke Italiaanse villa met een zwembad en een wijngaard. Het is gelegen in een mooie omgeving om te wandelen en te fietsen, heel rustig en heuvelachtig. Elk oud dorp of stadje dat we tegenkomen heeft een eigen, uniek verhaal te vertellen. Op de hooggelegen pleinen van de ommuurde vestingen proeven we van la dolce vita.
2 september - 9 september 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 30-45 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Portugal Algarve

Portugal / Natuur & Cultuur / Vliegreis /
Een reis voor zowel de actieveling als de cultuurliefhebber! De Algarve is een wandelparadijs bij uitstek. Er zijn prachtige moerassen, zoutpannen, kliffen, stranden, duinen en beschermde natuurgebieden rijk aan flora en fauna. Cultuur snuiven doen we in de smalle straatjes van de authentieke Portugese dorpjes, tijdens een bezoek aan de oude binnenstad van Faro en bij een bezichtiging van de kerken in Tavira. Actieve dagen wisselen we af met relaxmomentjes aan het strand. Ga je mee kayakken op zee?
19 augustus - 26 augustus 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 40 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Adembenemend Andalusië

Spanje / Natuur & Actief / Vliegreis /
Het zuiden van Spanje is de streek van de witte bergdorpjes, de zogenaamde ‘pueblos blancos’. Vanuit ons privézwembad in zo’n Andalusisch wit bergdorp hebben we een adembenemend zicht op de omringende heuvels en de strakblauwe lucht. De streek La Axarquía trekt wandelaars die de platgetreden paden willen ontwijken. We bewonderen het wereldberoemde paleis Alhambra, bezoeken een stuwmeer dat opvallend natuurlijk aandoet en maken een spectaculaire wandeling over hangbruggen.
18 september - 25 september 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 40 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Authentiek Zuid-Frankrijk

Frankrijk / Natuur & Cultuur /
In een decor van wijngaarden en beboste hellingen ligt het authentieke dorpje Cantignergues, een Frans gehucht van niet meer dan een handvol huizen. Het achterland van de Middellandse Zeekust is de perfecte bestemming voor een ontspannen vakantie met de Zuid-Franse zon op je gezicht. Wat je er tegenkomt? Lieflijke heuvels met een mediterrane begroeiing, een rijke historie en de beroemde burcht van Carcassonne. We overnachten in comfortabele huizen in het schilderachtige Franse dorpje Cantignergues, midden in de streek Minervois. In deze rustige vallei waar het Wifi-signaal zwak is, kom je in contact met God, met jezelf en met elkaar.
15 september - 26 september 2023
Duur: 12 dagen

Leeftijd: 30-45 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Duitse Eifel SINGLE

Duitsland / Eigen vervoer of Minibus / Natuur & Actief / Singlereis /

Niet meer te boeken, vol!

Heuvels, bossen en slingerende rivieren… De Eifel is een populaire vakantiestreek in Duitsland. Wandelend over de kronkelende weggetjes dwars door het groen besef je: ik ben er even echt tussenuit! Op nog geen vier uur rijden van Utrecht voelt het al helemaal als buitenland. In het landschap van heuvels en diepe meren maken we wandelingen met verrassend veel hoogteverschil. Fysiek worden we uitgedaagd, maar mentaal komen we helemaal tot rust.
21 juli - 28 juli 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 40 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Zwitserland Bergwandelen SINGLE

Zwitserland / Minibusjes / Natuur & Actief / Singlereis /

Gegarandeerd vertrek!

Steile rotswanden, ongerepte bossen en een grijsblauw meer. Kiental is een klein dorpje op 958 meter hoogte in het Zwitserse Berner Oberland. Een perfecte locatie voor wandelingen met adembenemende uitzichten in een schitterend Alpenlandschap. Een van de mooiste hikes voert naar de turkooisblauwe, fotogenieke Oeschinensee. Trek je bergschoenen aan en maak onvergetelijke hooggebergtewandelingen!
31 juli - 11 augustus 2023
Duur: 12 dagen

Leeftijd: Vanaf 40 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Terschelling Deluxe

Nederland / Natuur & Cultuur /

Gegarandeerd vertrek!

Terschelling staat bekend om de schone stranden, de mooie fietsroutes en natuurlijk de Brandaris, de bekendste vuurtoren van Nederland. Het eiland heeft een aantal bijzondere dorpjes met ieder een heel verschillend karakter. In het Juttersmuseum in Formerum raken we niet uitgekeken op welke rariteiten er allemaal uit zee opgevist worden. Aan de rand van dit dorpje wacht een vrijstaande Terschellinger vakantieboerderij op onze komst. Wat meer luxe tijdens je vakantie op Terschelling? Kies dan voor deze Deluxe-reis. Een kookliefhebber legt de groep in de watten en de reisleider neemt je mee op pad over het eiland.
11 augustus - 18 augustus 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 40 jaar

Reisintensiteit (1/5)

Portugal Algarve

Portugal / Natuur & Cultuur / Vliegreis /
Pak je de najaarszon nog even mee? In de oktobermaand is het goed vertoeven in het zuiden van Portugal. In Nederland valt de regen met bakken uit te lucht en wij wandelen heerlijk over het strand en genieten van een gemiddelde temperatuur van 22 graden. Ben jij misschien een echte klifwandelaar? De Algarve is een wandelparadijs bij uitstek met prachtige moerassen, zoutpannen, kliffen, stranden, duinen en beschermde natuurgebieden rijk aan flora en fauna. Cultuur snuiven doen we in de smalle straatjes van de authentieke Portugese dorpjes, tijdens een bezoek aan de oude binnenstad van Faro en bij een bezichtiging van de kerken in Tavira. Een reis voor zowel de actieveling als de cultuurliefhebber!
14 oktober - 21 oktober 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 30-45 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Wandelreis Wallis

Zwitserland / Minibusjes / Natuur & Actief /

Gegarandeerd vertrek!

We reizen naar het beboste Saastal voor een actieve wandelvakantie. Het Saastal is omringd door indrukwekkende bergtoppen. Heb je eenmaal de bergtop van de Matterhorn aanschouwd, dan vergeet je ‘m nooit weer. Hier wil je maar één ding: eropuit! Al wandelend door de bergen of het plaatsje Brig denk je prompt niet meer aan het hectische Nederlandse leven. Onderweg kom je een groot aantal karakteristieke kapelletjes tegen en wie geluk heeft spot ook steenbokken, bergmarmotten of zelfs edelweiss. Frisse berglucht, een actieve groep, mooie dagsluitingen: fysiek span je je in en mentaal rust je uit. Jij kan er na deze reis weer tegenaan!  
21 augustus - 1 september 2023
Duur: 12 dagen

Leeftijd: Vanaf 40 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Rondreis Noord-Macedonië

Noord-Macedonie / Natuur & Actief / Natuur & Cultuur / Rondreis / Vliegreis /
Onbekend maakt onbemind, luidt het spreekwoord. Maar dat gaat niet op voor Noord-Macedonië. Van deze nog niet door toeristen overspoelde vakantiebestemming moét je wel houden! Het land hoort bij de Balkan en ligt ingeklemd tussen Griekenland, Bulgarije, Kosovo en Albanië. In huurauto’s verkennen we het land en ontdekken we hoe veelzijdig het is. Deze rondreis is een aangename combinatie van wandel- of mountainbiketochten in de bergen van Mavrovo National Park, historie snuiven en culinair genieten in Skopje en relaxen en watersporten bij het meer van Ohrid. Het is geen doorsneevakantie, en daarom juist zo leuk.
25 augustus - 5 september 2023
Duur: 12 dagen

Leeftijd: Vanaf 40 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Adembenemend Andalusië

Spanje / Natuur & Actief / Vliegreis /
Het zuiden van Spanje is de streek van de witte bergdorpjes, de zogenaamde ‘pueblos blancos’. Vanuit ons privézwembad in zo’n Andalusisch wit bergdorp hebben we een adembenemend zicht op de omringende heuvels en de strakblauwe lucht. De streek La Axarquía trekt wandelaars die de platgetreden paden willen ontwijken. We bewonderen het wereldberoemde paleis Alhambra, bezoeken een stuwmeer dat opvallend natuurlijk aandoet en maken een spectaculaire wandeling over hangbruggen.
20 oktober - 31 oktober 2023
Duur: 12 dagen

Leeftijd: 30-45 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Toscane Pistoia SINGLE

Italië / Natuur & Cultuur / Singlereis / Vliegreis /
In het hart van Toscane, gelegen tussen de machtige steden Florence en Lucca, vonden wij een kleurrijke Italiaanse villa met een zwembad en een wijngaard. Het is gelegen in een mooie omgeving om te wandelen en te fietsen, heel rustig en heuvelachtig. Elk oud dorp of stadje dat we tegenkomen heeft een eigen, uniek verhaal te vertellen. Op de hooggelegen pleinen van de ommuurde vestingen proeven we van la dolce vita.
23 september - 30 september 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 40 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Herfst in de Ardennen

België / Natuur & Cultuur /
De lage zonnestralen laten het landschap glinsteren. De bomen kleuren rood, oranje en goudgeel en de paddenstoelen schieten de grond uit. De uitgestrekte bossen geuren heerlijk. Misschien is de herfst wel het beste jaargetijde om de Ardennen te verkennen. Op een prachtige locatie in de Ardennen, met het natuurgebied De Hoge Venen-Eifel om de hoek, is het goed toeven. Tussen de glooiende heuvels wandel je van het ene mooie uitzicht naar het andere. Het is de perfecte bestemming om te genieten van de natuur én actief bezig te zijn.
13 oktober - 20 oktober 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 40 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Zonnig Zeeland

Nederland / Natuur & Cultuur /

Niet meer te boeken, vol!

De Zeeuwen staan bekend om hun zuinigheid, maar de Zeeuwse natuur is gul. Op het Zeeuwse vakantie-eiland Schouwen-Duiveland vind je naast de o zo populaire stranden ook een enorme diversiteit aan natuurgebieden. Zo vind je er enerzijds de natte, zilte natuur van Nationaal Park Oosterschelde met zijn watervogels en bruinvissen. Anderzijds heeft Schouwen-Duiveland ook het grootste bosgebied van Zeeland, maar liefst 17 kilometer ongerept zandstrand en schitterende duingebieden. De uitgestrektheid van het landschap geeft als vanzelf ruimte in je hoofd. En op de achtergrond hoor je altijd het ruisen van de zee.
4 augustus - 11 augustus 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 40 jaar

Reisintensiteit (1/5)

Zuid-Limburg SINGLE

Nederland / Natuur & Actief / Singlereis /

Niet meer te boeken, vol!

In het heuvelland van Zuid-Limburg ligt een schitterend wit Frans landhuis - ons verblijf in deze zomerweek, vlak voor de drukte van het hoogseizoen van start gaat. Hier voel je je direct thuis. Maar blijf niet te lang binnen: de heuvels, de beekjes en vakwerkhuizen lonken. Zuid-Limburg is een wandelgebied bij uitstek. Wandel langs wijngaarden en landerijen en geniet van de on-Nederlandse sfeer van Mariakapelletjes, wegkruisen en cafés waar het bier van de tap rijkelijk vloeit.  
30 juni - 7 juli 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Halve Huttentocht Tirol

Oostenrijk / Huttentrektocht / Natuur & Actief / Trein /

Niet meer te boeken, vol!

Amarant begint de zomer goed met deze huttentocht voor beginners! We lopen een trektocht over een deel van de Stubaier Höhenweg. De route kronkelt zich door een van de mooiste berggebieden van Tirol: het Stubaital. Tijdens twee inloopdagen vanuit een gezellig hotel lopen we warm en wennen onze kuiten aan de hoogtemeters. Daarna trekken we van hut naar hut met prachtige dagetappes. Bij Amarant Reizen noemen we dit een ‘Halve Huttentocht’. Ideaal voor de sportieve, beginnende huttentochtliefhebber of voor de wandelfanaat die wel eens een stapje verder wil.  
10 juli - 20 juli 2023
Duur: 11 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (4/5)

Wandelreis Lake District

Groot-Brittannië / Natuur & Actief / Rondreis / Trein /

Niet meer te boeken, vol!

Als de veerboot de haven verlaat, begint de vakantie al! Ga mee op een duurzame wandelreis in het meest gewilde wandelgebied van Engeland: het Lake District. Vanuit twee locaties stappen we door afgelegen moors, over ruige fells en geplaveide straatjes en langs lieflijke meren. De perfecte bestemming voor een actieve en (nagenoeg) autovrije vakantie. We maken lichte tot middelzware wandelingen door divers heuvelachtig terrein.  
10 juli - 20 juli 2023
Duur: 11 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Huttentocht Gran Paradiso

Italië / Huttentrektocht / Minibusjes / Natuur & Actief / Trektocht /

Gegarandeerd vertrek!

Het Nationaal Park Gran Paradiso telt maar liefst 57 enorme gletsjers! In dit wandelparadijs wacht een weliswaar korte, maar niet minder uitdagende huttentocht op je, met als hoogtepunt de beklimming van de 4.061 meter hoge Gran Paradiso. Begin alvast met het trainen van je conditie en bereid je voor op een reis met ongekende uitzichten. De aanblik van de hoge met sneeuw bedekte toppen boven de verstilde bergmeertjes is majestueus. Zelfs de meest ervaren bergwandelaars kunnen in dit gebergte oneindig genieten van de grootse en woeste natuur!
20 juli - 27 juli 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (5/5)

Halve Huttentocht Grossvenediger

Oostenrijk / Huttentrektocht /

Gegarandeerd vertrek!

De deelnemers die vorig jaar meegingen vonden het een heerlijke combinatie: een pittige huttentocht met vooraf een aantal inloopdagen vanuit een vaste accommodatie in de bergen. Mogen wij je voorstellen: onze tweede Halve Huttentocht voor gevorderden! We lopen met bepakking een prachtige route door de Hohe Tauern waarin je wordt beloond met prachtige uitzichten!
7 augustus - 19 augustus 2023
Duur: 13 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (5/5)

Back to basic Huttentocht Noorwegen

Noorwegen / Huttentrektocht / Natuur & Actief /

Bijna gegarandeerd vertrek

Indrukwekkende fjorden, ruige berggebieden en stille meren: de Noorse natuur is waanzinnig mooi. In Zuidwest-Noorwegen ligt op een hoogte tussen 600 en 1400 meter het Setesdalheiane, een markant bergplateau met kaalgeschuurde hoogvlaktes vol zwerfkeien. In de ruige uitgestrektheid liggen Scandinavische berghutten als rode stipjes aan de oevers van de vele grote en kleine meren. We trekken met onze backpacks van hut naar hut.
22 augustus - 1 september 2023
Duur: 11 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (4/5)

Roadtrip USA

USA / Natuur & Actief / Rondreis /

Niet meer te boeken, vol!

Ga mee op avontuur in het Wilde Westen! Ontdek de veelzijdige natuur en boeiende cultuur van het westen van de USA. Tijdens deze reis van Denver tot San Francisco trekken we langs de vruchtbare bergen van Colorado, beklimmen we de indrukwekkende rode rotsen van de Grand Canyon, bezoeken we bruisende steden en reizen we langs de schitterende kust van de Grote Oceaan. Tijdens de reis maken we kennis met de lokale bevolking en hun cultuur.
1 september - 19 september 2023
Duur: 19 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (4/5)

Ontdek het Oude Griekenland

Griekenland / Natuur & Cultuur / Rondreis / Vliegreis /
Grieks Macedonië is een wereld op zich. Dat merk je meteen als je aankomt in het bedrijvige Thessaloníki. De levendige studentenstad ademt geschiedenis. We staan op de plek waar Paulus één van de eerste christelijke gemeentes stichtte. Al snel trekken we verder, want er is meer te zien! Zoals de oude stad Pella of de omgeving van de kloosters in Meteora. Hier maken we prachtige wandelingen. De sportievelingen kunnen zich zelfs wagen aan de beklimming van de Olympus! Om daarna de benen wat rust te gunnen aan zee.
21 oktober - 28 oktober 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Nieuwjaar aan de Zeeuwse kust Deluxe

Nederland / Natuur & Actief /
Liefhebber van de kust? Dan weet je dat je daar elk jaargetijde heerlijk kunt uitwaaien. Dit jaar brengen we het Oud en Nieuw-weekend door op Walcheren. Samen sluiten we 2023 af met een gezellige vakantie in Zeeland en maken letterlijk en figuurlijk een frisse start van het nieuwe jaar. Vanuit een luxe vakantiewoning zoeken we het strand op en ontdekken we verrassende natuurgebieden en steden. Ga jij met Amarant Reizen 2024 in?
29 december - 2 januari 2024
Duur: 5 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (1/5)

Actieve rondreis Sicilië

Italië / Natuur & Actief / Rondreis / Vliegreis /
Bij de prijs inbegrepen: overnachting in verschillende accommodaties retourvlucht vervoer ter plaatse met huurauto’s CO2-compensatie huurauto’s Professionele reisleiding Niet inbegrepen maaltijden en consumpties excursies en entreegelden CO2-compensatie vluchten €10,- (optioneel) boekingskosten €28,- SGR-garantie €5,-
21 oktober - 28 oktober 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Japan in herfstkleuren

Japan / Natuur & Cultuur / Rondreis / Vliegreis /
Bij de prijs inbegrepen: overnachting in verschillende accommodaties retourvlucht vervoer ter plaatse met huurauto’s CO2-compensatie huurauto’s Professionele reisleiding Niet inbegrepen maaltijden en consumpties excursies en entreegelden CO2-compensatie vluchten €90,- (optioneel) boekingskosten €28,- SGR-garantie €5,-
13 november - 1 december 2023
Duur: 19 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Rondreis Het andere Turkije

Turkije / Natuur & Cultuur / Rondreis / Vliegreis /
Bij de prijs inbegrepen: overnachtingen in hotels of pensions op meerpersoonskamers retourvlucht huurauto’s ter plaatse CO2-compensatie huurauto’s reisleiding Niet inbegrepen: maaltijden en consumpties excursies en entreegelden CO2-compensatie vlucht (optioneel) 4 dagen verlenging in Istanbul, bestaande uit een extra vlucht en overnachtingen (optioneel) reserveringskosten €28,- SGR-garantie €5,-
14 november - 24 november 2023
Duur: 11 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Kerst in de Ardennen Deluxe

België / Eigenvervoer-€50 / Natuur & Cultuur /
Bij de prijs inbegrepen: overnachting in verschillende accommodaties retourvlucht vervoer ter plaatse met huurauto’s CO2-compensatie huurauto’s Professionele reisleiding Niet inbegrepen maaltijden en consumpties excursies en entreegelden CO2-compensatie vluchten €10,- (optioneel) boekingskosten €28,- SGR-garantie €5,-
22 december - 29 december 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Leeftijd

Zwaarteclassificering

Reisstatus

Reistype

Landen

Reisduur

Bekijk 0 resultaten